Οι Εβδομαδιαίες Προβλέψεις των Ζωδίων έως και 21 Οκτωβρίου 2018 - Κρίσιμες στιγμές στα ζώδια

Το γενικότερο κλίμα της Εβδομάδας έως 21/10 και πως μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε από τα εμπόδια που έχουμε, στην εκπομπή Ζωδιακός Κύκλος με τον Χρήστο Άρχο...

Read More
Αφροδίτη Ανάδρομη στο Σκορπιό! Μία εις βάθος ανάλυση!

Μην χάσετε την εκπομπή μας με την ανάλυση της Αφροδίτης στο Σκορπιό που θα αναδρομήσει απο 5/10. Τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι μας και τα 12 ζώδια; Τι θα πρέπει να διαχειριστούμε και πια η ουσιαστική αλλαγή στη ζωή μας;

Read More
Αναλυτικές προβλέψεις Αύγουστος 2018! Απο τη καταστροφή στη σωτηρία!

Ακούστε τις αναλυτικές προβλέψεις για τον μήνα Αύγουστο μέσα απο την εκπομπή Ζωδιακός Κύκλος, ποιες θα είναι οι ομάδες ζωδίων που θα περάσουν καλά και ποιες θα έχουν δυσκολίες και συγκεκριμένα προβλήματα στον αστρολογικό χάρτη;

Read More
Αναλυτικές προβλέψεις Μάιου 2018 για όλα τα ζώδια! Ζωδιακός Κύκλος

Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2018 για όλα τα ζώδια από τον Χρήστο Άρχο ! Τι θα συμβεί αυτό το μήνα και τι θα πρέπει να περιμένετε για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Read More
Ζωδιακός κύκλος: Η Ηλιακή έκλειψη και οι βασικές επιρροές της.

Σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές που υπάρχουν το επόμενο διάστημα στα επαγγελματικά και προσωπικά μας θέματα. Μία έκλειψη έντονα συνδεσιμη με το καλοκαίρι και την επερχόμενη έκλειψη που θα μας οδηγήσουν σε ραγδαίες αλλαγές. 

Read More
Christos Archos
H Σεληνιακή έκλειψη 31 Ιανουαρίου και ο αποκαλυπτικός Φεβρουάριος για τα 12 ζώδια!

Αναλυτικές προβλέψεις για την Σεληνιακή Έκλειψη 31/1 και για τον Φεβρουάριο 2018, από τον Χρήστο Άρχο στο Ζωδιακό Κύκλο!

Read More
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για το 2018! Ζωδιακός Κύκλος.

Δείτε όλες τις εξελίξεις για το 2018 και τι θα συμβεί για τα 12 ζώδια και τι θα πρέπει να προσέξουμε! 

Read More
Πως διαχειριζόμαστε τις διελεύσεις.

Πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δύσκολες διελεύσεις και ποιοι τις δέχονται το νέο έτος αλλά και πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις ευνοϊκές όψεις! Ζωδιακός Κύκλος με τον Χρήστο Άρχο!

Read More
Αναλυτικές προβλέψεις Δεκέμβριος 2017 - Τι θα συμβεί στα 12 ζώδια το μήνα των αλλαγών

O μήνας Δεκέμβριος για τα 12 ζώδια από τον Χρήστο Άρχο στην εκπομπή Ζωδιακός Κύκλος! Δες την μηνιαία πρόβλεψη σου..

Read More
Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου για τα 12 ζώδια και μία έρευνα για την αποξένωση!

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου αλλά και με πιο τρόπο τα υπόλοιπα ζώδια μπορούν να αλλάξουν τις όποιες αρνητικές επιρροές. Μέσα στην εκπομπή ακούστε για την αποξένωση και μία σημαντική αστροψυχολογική έρευνα. 

Read More
Αναλυτικές προβλέψεις Νοέμβριος 2017 για όλα τα ζώδια

Πως θα εξελιχθεί ο μήνας Νοέμβριος για τα 12 ζώδια και τι θα πρέπει να περιμένουμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους σκοπούς μας.

Read More
Νέα Σελήνη στο Ζυγό: Η Νέα απελευθέρωση!

Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό; Τι θα πρέπει να περιμένουμε απο την έντονη Ουράνια ενέργεια αλλά και το ταυ - τετράγωνο Κρόνου - Χείρωνα με τον Άρη. Ακούστε όλες τις εξελίξεις στο ζωδιακό κύκλο!

Read More
Τα μυστικά της Συναστρίας!

Παρακολούθησε τώρα την Live Εκπομπή Ζωδιακός Κύκλος που πραγματοποίησε ο Χρήστος Άρχος στο Facebook. Μάθε ποιοι θα είναι οι τυχεροί στα ερωτικά τους αυτή την περίοδο και μάθε όλα τα μυστικά της συναστρία!

Read More