Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες στην Αστρολογία! Μία ανάλυση των πιο άτυχων στιγμών στη ζωή του ανθρώπου.

Μία ανάλυση των πιο άδικων στιγμών στη ζωή ενός ανθρώπου. Όλα μπορούν να μείνουν στο μυαλό μας σαν ένα κομμάτι πόνου και αυτός ο πόνος από όλους ο πιο βαρύς γιατί η σκιά του εαυτού σου είναι πάντα απούσα… γιατί το μυαλό σου δεν κατάφερε ποτέ να τα μεταφράσει αυτά που δεν έζησε και αυτά που περνούσε και όσο γερνούσε σε μάταια χρόνια τελικά αργά κατάλαβε πως μέγιστο κακό όλων… οι ανεκπλήρωτοι έρωτες!

Read More
Θετικές όψεις στο ηλιοσεληνιακό δίπολο στη συναστρία

Οι αρμονικές σχέσεις  στο Ήλιο  – Σεληνιακό δίπολο είναι από τα πλέον σημαντικά όπλα για να μπορέσει να επιβιώσει μία σχέση.  Η συμβατότητα που δημιουργείτε ανάμεσα στα φώτα είναι ικανή να μπορέσει να αντιμετωπίσει σημαντικές κρίσεις που ένα άλλο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να τις διοχετεύσει με δημιουργικό τρόπο.  Επίσης δυσαρμονικές σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ άλλων πλανητών μπορούν εύκολα να αντιμετωπισθούν και αυτές μέσα από κατάλληλη διαχείριση  του Ήλιο – Σεληνιακού δίπολου.

Read More
Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών!

Είναι γύρω μας και οπλοφορούν, οι γυναίκες πέφτουν πάνω τους σαν σε μετωπική σύγκρουση με τον τοίχο και βγάζουν σε όλους τους άνδρες την κακή φήμη. Οι 14 τύποι του αποτυχημένου άνδρα συντρόφου είναι εδώ και η αστρολογία τους αποκαλύπτει για να μπορέσετε να τους αποφύγετε και εμείς να τους εκδικηθούμε γιατί πληρώνουμε τα δικά τους τα σπασμένα.

Read More
Ήλιος – Σελήνη: Οι αιώνιοι εραστές σε στενές επαφές

Το Ήλιο – Σεληνιακό δίπολο είναι από τα πλέον σημαντικά στοιχεία σε ένα χάρτη και μας δίνει πληροφορίες για τη βασική ουσία μιας σχέσης. Όταν υπάρχουν δυσαρμονικές σχέσεις τότε υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει να προσεχθούν.

Read More
Δύσκολες όψεις στο Ήλιο – Σεληνιακό Δίπολο στη συναστρία.

Το Ήλιο – Σεληνιακό δίπολο είναι από τα πλέον σημαντικά στοιχεία σε ένα χάρτη και μας δίνει πληροφορίες για τη βασική ουσία μιας σχέσης. Όταν υπάρχουν δυσαρμονικές σχέσεις τότε υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει να προσεχθούν.

Read More
To ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις!

Η Σημασία του Ηλιοσεληνιακού διπόλου Όπως και σε έναν απλό χάρτη έτσι και στην ανάλυση μεταξύ δύο ανθρώπων ή περισσότερων εύρεση και η κατανόηση της λειτουργίας του ηλιοσεληνιακού διπόλου καθώς και ο τρόπος που σχετίζεται αυτό με το ηλιοσεληνιακό δίπολο ενός άλλου ατόμου είναι πρωτεύουσας σημασίας.

Read More
Το ερωτικό τρίγωνο

Αν η απιστία στην καθημερινότητα είναι η προδοσία στα «θέλω» και στα «πιστεύω» μιας σχέσης και του συντρόφου μας, τότε ένα ερωτικό τρίγωνο είναι κάτι παραπάνω από αυτό· είναι ίσως η μεγαλύτερη άρνηση της σεξουαλικής μας ταυτότητας έτσι όπως δόθηκε από την κοινωνία. Είναι μία επανάσταση που προκαλεί περισσότερο από ότιδηποτε άλλο.

Read More
Η Μαγεία και οι πληγές του έρωτα!

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα το οποίο με τον χρόνο ξεθωριάζει. Λένε ότι τον χώρο που καταλαμβάνει ο έρωτας τον παίρνει αργότερα η αγάπη. Αυτό όμως πολλές φορές δεν ισχύει. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι και δεν αποδέχονται τον θάνατο του έρωτα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπαράγουν τα συναισθήματα αυτά.

Read More
Η Αστρολογία και τα τέσσερα στάδια της Αγάπης!

Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι ουσιαστικά η αγάπη και τίποτα άλλο, αυτή καταφέρνει να μας ανεβάσει στα ουράνια και αυτή καταφέρνει να μας στείλει στα τάρταρα. Η αστρολογία η επιστήμη της ζωής δεν θα μπορούσε να μην έχει βαθιά μέσα της αρχετυπικά την αγάπη. Εξάλλου για την αγάπη και τα θέματα που μας αφορούν έχουν γίνει τόσα πολλά που οτιδήποτε απευθύνετε στους ανθρώπους και δεν έχει τη γνώση της αγάπης είναι απλά άχρηστο. Στην αστρολογία υπάρχουν 4 βασικά στάδια του έρωτα τα οποία το καθένα έχει τρείς πτυχές. Αυτές οι πτυχές σε συνδυασμό με την οικοθεσία μας λένε πολλά στοιχεία γύρω από το πώς ερωτευόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας.

Read More
Τι ζητάει ο ωροσκόπος απο μία σχέση!

Ο ωροσκόπος είναι μία βασική πηγή πληροφοριών για τις σχέσεις μας. Παρακάτω αναλύονται απλουστευμένα για τον αναγνώστη που δεν έχει ιδιαίτερες αστρολογικές γνώσεις, βασικά στοιχεία και ανάγκες που έχει ένας ωροσκόπος σε σχέση με το σύντροφό του. Εκτός από το σύντροφο μπορείτε να καταλάβετε και το είδος του συνεργάτη που σας ταιριάζει περισσότερο.

Read More
Κρίσιμες περίοδοι στις Ερωτικές σχέσεις!

Οι σχέσεις μπορεί να περνάνε από πολλές φάσεις όμως λίγες είναι οι στιγμές όπου πραγματικά μία σχέση μπορεί να περνάει από μεγάλο κίνδυνο. Μπορεί μία δυσλειτουργική σχέση να περάσει από χίλια κύματα και να αντέχει όμως ένα είναι το χτύπημα το οποίο και θα φέρει τελικά τον οριστικό χωρισμό. Κάποιες φορές οι σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν στο χωρισμό από διάφορα γεγονότα και όχι απαραίτητα επειδή κάποιος έφταιγε. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να πρέπει να φύγει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η απόσταση να τους χωρίσει. Επίσης μπορεί να συμβεί και το ακραίο σενάριο όπως να πεθάνει ο ερωτικός σύντροφος

Read More
Επιλέγοντας την Κατάλληλη ημερομηνία για Γάμο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι έχουν άγχος για το γάμο τους και το κατά πόσο θα πάει καλά. Γνωρίζουμε αστρολογικά ότι κάθε στιγμή εμπεριέχει όλη την σημασία και εξελικτική ενέργεια που εμπεριέχεται στο κόσμο, ακριβώς όπως αποτυπώνεται στον αστρολογικό χάρτη. Γι’ αυτό το λόγο και η μέριμνα για ένα σωστό χάρτη γάμου είναι ιδιαίτερα σωστή και απαιτητή. Επειδή το θέμα είναι καθαρά τεχνικό, δεν θα σας ζαλίσω αλλά θα σας αναφέρω καθαρά κάθε κριτήριο.

Read More
Συναστρία και προβληματικές σχέσεις

Αντί για αισθήματα αγάπης και φροντίδας αρχίζετε να καλλιεργείτε το μίσος; Βρίσκεστε σε μία σχέση που… δεν είναι σχέση; Μέσα από τη σχέση αυτή η αυτοπεποίθηση σας φτάνει το ναδίρ; Μήπως ανακαλύψατε ότι ζείτε σαν δύο ξένοι και η σχέση δεν έχει καθόλου ερωτική χροιά; Μήπως δεν ακούει ο ένας τον άλλον; Μήπως κυνηγάτε για μία ακόμη φορά τον/την μη διαθέσιμο/η; Μήπως ο ένας είναι το θύμα και ο άλλος ο θύτης; Σταματήστε το! Ζείτε μία προβληματική σχέση. Αλλάξτε το!

Read More