Έρωτες της Πανσελήνου… Η δύναμη των αντιθέτων!

Από τα παλιά χρόνια οι ερωτευμένοι έβρισκαν ρομαντική τη Σελήνη στο απόγειό της Ακόμη και σήμερα οι άνθρωποι μαζεύονται για να δουν την Κυρά της Νύχτας και αφήνονται στην μαγευτική ατμόσφαιρα που δημιουργεί. Για τα ερωτικά όμως ζητήματα, στην πραγματικότητα η περίοδος της πανσελήνου είναι περίοδος πιο πολύ ευκαιριών μέσα από εντάσεις παρά μία ρομαντική στιγμή χαλάρωσης και ηρεμίας.

Read More
Οι αστρολογικοί παράγοντες για την κατανόηση των σχέσεων

Όταν ξεκινάμε να κάνουμε μια ανάλυση συναστρίας, είναι πολύ σημαντικό να δούμε καταρχήν ποιες είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του κάθε ατόμου. Βλέπετε, όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουμε τη διάθεση να κάνουμε μία σωστή και εποικοδομητική σχέση αλλά εάν δεν υπάρχει, εκτός από τη θέληση και η δυνατότητα να μπορέσουμε να μοιραστούμε τη ζωή μας με κάποιον, τότε είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να είμαστε μαζί. Γι’ αυτό πριν δείτε αν ταιριάζετε με τον σύντροφο σας, πρώτα δείτε μέσα σας, «βουτήξτε» στα νερά της ψυχής σας και δείτε τι πραγματικά είναι αυτό που μπορεί να σας καλύπτει και κυρίως τι είναι αυτό που καλύπτει τον άνθρωπο που θέλετε να έχετε δίπλα σας. Ας δούμε λοιπόν κάποια βασικά στοιχεία για να ξεδιπλώσουμε την προσωπικότητα και τις ανάγκες ενός ατόμου.


Read More
Καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφο μέσω του Ερμή

Η Σημασία της επικοινωνίας: Μία σωστή επικοινωνία στην σχέση είναι πολύ σημαντική γιατί ουσιαστικά την τροφοδοτεί με λύσεις και φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά. Οι σχέσεις που κρατάνε στο χρόνο και που μπορούν οι άνθρωποι να ισχυριστούν ότι σε αυτές περνούν καλά, δεν είναι άλλες από αυτές που οι άνθρωποι μπορούν και έχουν μία ισορροπημένη σχέση ανάμεσα στις ανάγκες τους.

Read More
Τα ερωτικά αγκάθια των θεών

Οι ερωτικές σχέσεις είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια της ζωής μας. Συνήθως έρχεται η στιγμή που χάνουμε τον έλεγχο και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Τα συναισθήματά μας είναι αρκετά έντονα και η ζωή μας νοιώθουμε να κρέμεται από ένα σχοινί. Πόσες ιστορίες θα έχετε ακούσει εσείς η θα έχετε και οι ίδιοι ζήσει για τους έρωτες που σταυρώσανε, τους έρωτες που ματώσανε και αυτούς τους ανεκπλήρωτους έρωτες σαν γλυκό όνειρο που όταν ξυπνάμε μιας πιάνει θλίψη που δεν ήταν πραγματικότητα. Όταν μία τέτοια κατάσταση συμβαίνει τότε στον αστρολογικό χάρτη έχουμε σίγουρα ένα ερωτικό άγγιγμα κάποιου θεού που θέλει να μας υπενθυμίσει τι πρέπει να βιώσουμε, ή τι δεν κάνουμε σωστά. Συνήθως ξεκινούν ιστορίες που είτε κρατούν λίγο ή πολύ μένουν στης μνήμες μας για πάντα. Κάθε άγγιγμα είναι και μία κρίση για να μπορέσει η ψυχή μας να αγγίξει τελικά το θείο εάν δεν μπορέσουμε να πάρουμε το μήνυμα τότε καταστρεφόμαστε έτσι όπως ο εωσφόρος έπεσε από τον Ουρανό και κλαίμε για τον χαμένο παράδεισο. Οι κρίσεις αυτές έχουν αντιστοιχία με τους εξής πλανήτες Θεούς. Ο Κρόνος, ο Χείρων, ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας και η Sedna είναι οι αντίστοιχες κρίσεις που βιώνουμε όλοι μας. 

Read More
Σελήνη και σεξουαλική συμβατότητα

Πολλές φορές παραβλέπετε  η σπουδαιότητα της Σελήνης στο σεξουαλικό επίπεδο κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο. Η Σελήνη σε περιπτώσεις σχέσεων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε πόσο ένα άτομο μπορεί να προσφέρει συναίσθημα μέσα σε μία σχέση και βέβαια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Read More
Μητέρες και γιοί: αποκαλύπτοντας στοιχεία απο τις πιο ιερές σχέσεις

Η σχέση μητέρας και γιου είναι πολυδιαφημισμένη και πολλές φορές θα λέγαμε εξιδανικευμένη. Αυτή η εξιδανίκευση όμως δεν χωράει όταν μιλάμε για ψυχολογία ούτε και αστρολογία βέβαια. Η λανθασμένη αυτή σχέση πολλές φορές οδηγεί σε λάθη ανάλυσης του χάρτη άρα και δυσκολίες στην κατανόηση της σχέσης μεταξύ των ανθρώπων.

Read More
Οι ανεκπλήρωτοι έρωτες στην Αστρολογία! Μία ανάλυση των πιο άτυχων στιγμών στη ζωή του ανθρώπου.

Μία ανάλυση των πιο άδικων στιγμών στη ζωή ενός ανθρώπου. Όλα μπορούν να μείνουν στο μυαλό μας σαν ένα κομμάτι πόνου και αυτός ο πόνος από όλους ο πιο βαρύς γιατί η σκιά του εαυτού σου είναι πάντα απούσα… γιατί το μυαλό σου δεν κατάφερε ποτέ να τα μεταφράσει αυτά που δεν έζησε και αυτά που περνούσε και όσο γερνούσε σε μάταια χρόνια τελικά αργά κατάλαβε πως μέγιστο κακό όλων… οι ανεκπλήρωτοι έρωτες!

Read More
Θετικές όψεις στο ηλιοσεληνιακό δίπολο στη συναστρία

Οι αρμονικές σχέσεις  στο Ήλιο  – Σεληνιακό δίπολο είναι από τα πλέον σημαντικά όπλα για να μπορέσει να επιβιώσει μία σχέση.  Η συμβατότητα που δημιουργείτε ανάμεσα στα φώτα είναι ικανή να μπορέσει να αντιμετωπίσει σημαντικές κρίσεις που ένα άλλο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να τις διοχετεύσει με δημιουργικό τρόπο.  Επίσης δυσαρμονικές σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ άλλων πλανητών μπορούν εύκολα να αντιμετωπισθούν και αυτές μέσα από κατάλληλη διαχείριση  του Ήλιο – Σεληνιακού δίπολου.

Read More
Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών!

Είναι γύρω μας και οπλοφορούν, οι γυναίκες πέφτουν πάνω τους σαν σε μετωπική σύγκρουση με τον τοίχο και βγάζουν σε όλους τους άνδρες την κακή φήμη. Οι 14 τύποι του αποτυχημένου άνδρα συντρόφου είναι εδώ και η αστρολογία τους αποκαλύπτει για να μπορέσετε να τους αποφύγετε και εμείς να τους εκδικηθούμε γιατί πληρώνουμε τα δικά τους τα σπασμένα.

Read More
Ήλιος – Σελήνη: Οι αιώνιοι εραστές σε στενές επαφές

Το Ήλιο – Σεληνιακό δίπολο είναι από τα πλέον σημαντικά στοιχεία σε ένα χάρτη και μας δίνει πληροφορίες για τη βασική ουσία μιας σχέσης. Όταν υπάρχουν δυσαρμονικές σχέσεις τότε υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει να προσεχθούν.

Read More
Δύσκολες όψεις στο Ήλιο – Σεληνιακό Δίπολο στη συναστρία.

Το Ήλιο – Σεληνιακό δίπολο είναι από τα πλέον σημαντικά στοιχεία σε ένα χάρτη και μας δίνει πληροφορίες για τη βασική ουσία μιας σχέσης. Όταν υπάρχουν δυσαρμονικές σχέσεις τότε υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει να προσεχθούν.

Read More
To ηλιοσεληνιακό δίπολο στις σχέσεις!

Η Σημασία του Ηλιοσεληνιακού διπόλου Όπως και σε έναν απλό χάρτη έτσι και στην ανάλυση μεταξύ δύο ανθρώπων ή περισσότερων εύρεση και η κατανόηση της λειτουργίας του ηλιοσεληνιακού διπόλου καθώς και ο τρόπος που σχετίζεται αυτό με το ηλιοσεληνιακό δίπολο ενός άλλου ατόμου είναι πρωτεύουσας σημασίας.

Read More
Το ερωτικό τρίγωνο

Αν η απιστία στην καθημερινότητα είναι η προδοσία στα «θέλω» και στα «πιστεύω» μιας σχέσης και του συντρόφου μας, τότε ένα ερωτικό τρίγωνο είναι κάτι παραπάνω από αυτό· είναι ίσως η μεγαλύτερη άρνηση της σεξουαλικής μας ταυτότητας έτσι όπως δόθηκε από την κοινωνία. Είναι μία επανάσταση που προκαλεί περισσότερο από ότιδηποτε άλλο.

Read More
Η Μαγεία και οι πληγές του έρωτα!

Ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα το οποίο με τον χρόνο ξεθωριάζει. Λένε ότι τον χώρο που καταλαμβάνει ο έρωτας τον παίρνει αργότερα η αγάπη. Αυτό όμως πολλές φορές δεν ισχύει. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι οι οποίοι και δεν αποδέχονται τον θάνατο του έρωτα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αναπαράγουν τα συναισθήματα αυτά.

Read More
Η Αστρολογία και τα τέσσερα στάδια της Αγάπης!

Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι ουσιαστικά η αγάπη και τίποτα άλλο, αυτή καταφέρνει να μας ανεβάσει στα ουράνια και αυτή καταφέρνει να μας στείλει στα τάρταρα. Η αστρολογία η επιστήμη της ζωής δεν θα μπορούσε να μην έχει βαθιά μέσα της αρχετυπικά την αγάπη. Εξάλλου για την αγάπη και τα θέματα που μας αφορούν έχουν γίνει τόσα πολλά που οτιδήποτε απευθύνετε στους ανθρώπους και δεν έχει τη γνώση της αγάπης είναι απλά άχρηστο. Στην αστρολογία υπάρχουν 4 βασικά στάδια του έρωτα τα οποία το καθένα έχει τρείς πτυχές. Αυτές οι πτυχές σε συνδυασμό με την οικοθεσία μας λένε πολλά στοιχεία γύρω από το πώς ερωτευόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας.

Read More
Τι ζητάει ο ωροσκόπος απο μία σχέση!

Ο ωροσκόπος είναι μία βασική πηγή πληροφοριών για τις σχέσεις μας. Παρακάτω αναλύονται απλουστευμένα για τον αναγνώστη που δεν έχει ιδιαίτερες αστρολογικές γνώσεις, βασικά στοιχεία και ανάγκες που έχει ένας ωροσκόπος σε σχέση με το σύντροφό του. Εκτός από το σύντροφο μπορείτε να καταλάβετε και το είδος του συνεργάτη που σας ταιριάζει περισσότερο.

Read More
Κρίσιμες περίοδοι στις Ερωτικές σχέσεις!

Οι σχέσεις μπορεί να περνάνε από πολλές φάσεις όμως λίγες είναι οι στιγμές όπου πραγματικά μία σχέση μπορεί να περνάει από μεγάλο κίνδυνο. Μπορεί μία δυσλειτουργική σχέση να περάσει από χίλια κύματα και να αντέχει όμως ένα είναι το χτύπημα το οποίο και θα φέρει τελικά τον οριστικό χωρισμό. Κάποιες φορές οι σχέσεις μπορεί να οδηγηθούν στο χωρισμό από διάφορα γεγονότα και όχι απαραίτητα επειδή κάποιος έφταιγε. Για παράδειγμα μπορεί κάποιος να πρέπει να φύγει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και η απόσταση να τους χωρίσει. Επίσης μπορεί να συμβεί και το ακραίο σενάριο όπως να πεθάνει ο ερωτικός σύντροφος

Read More
Επιλέγοντας την Κατάλληλη ημερομηνία για Γάμο!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι έχουν άγχος για το γάμο τους και το κατά πόσο θα πάει καλά. Γνωρίζουμε αστρολογικά ότι κάθε στιγμή εμπεριέχει όλη την σημασία και εξελικτική ενέργεια που εμπεριέχεται στο κόσμο, ακριβώς όπως αποτυπώνεται στον αστρολογικό χάρτη. Γι’ αυτό το λόγο και η μέριμνα για ένα σωστό χάρτη γάμου είναι ιδιαίτερα σωστή και απαιτητή. Επειδή το θέμα είναι καθαρά τεχνικό, δεν θα σας ζαλίσω αλλά θα σας αναφέρω καθαρά κάθε κριτήριο.

Read More
Συναστρία και προβληματικές σχέσεις

Αντί για αισθήματα αγάπης και φροντίδας αρχίζετε να καλλιεργείτε το μίσος; Βρίσκεστε σε μία σχέση που… δεν είναι σχέση; Μέσα από τη σχέση αυτή η αυτοπεποίθηση σας φτάνει το ναδίρ; Μήπως ανακαλύψατε ότι ζείτε σαν δύο ξένοι και η σχέση δεν έχει καθόλου ερωτική χροιά; Μήπως δεν ακούει ο ένας τον άλλον; Μήπως κυνηγάτε για μία ακόμη φορά τον/την μη διαθέσιμο/η; Μήπως ο ένας είναι το θύμα και ο άλλος ο θύτης; Σταματήστε το! Ζείτε μία προβληματική σχέση. Αλλάξτε το!

Read More