Ερμής στο Σκορπιό: Περισσότερο βάθος αλλά και Εμμονή. 17/10 – 5/11

Έχουμε λοιπόν για μία ακόμη φορά τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ένα ζώδιο που μας βοηθά με τον Ερμή να μπορέσουμε να φτάσουμε στα βάθη της ψυχολογίας μας και να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει αλλά κυρίως να ανακαλύψουμε τα σκοτάδια της ψυχής μας.

Δεν είναι πάντοτε εύκολο να μπορέσουμε να βρούμε τον άνθρωπο που θα μπορέσουμε να ανοίξουμε την καρδιά μας αλλά είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή να βρούμε αυτή η καρδιά τη έχει μέσα μας και να μπορέσουμε να το κάνουμε πραγματικά δικό μας. 

 Ο Ερμής θα μπορέσει να μας βοηθήσει να μπορέσουμε να γίνουμε περισσότερο αποφασιστικοί αλλά και αρκετά δυνατοί για να μπορέσουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ζωής.  Παρόλα αυτά ο ανταγωνισμός που θα υπάρξει θα είναι αρκετός και θα δημιουργήσει τα ανάλογα προβλήματα στο κόσμο καθότι θα παιχτεί πάρα πολύ μεγάλο παρασκήνιο.

 Είναι μία συγκλονιστική θέση για να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε μυστικά αλλά και να μπορέσουμε να καλύψουμε τις δικές μας αλήθειες από περίεργους που σκοπό έχουν το κουτσομπολιό και χαρακτηρίζονται από την κακεντρέχεια τους.

 Δεν είναι μία περίοδος με πολλά λόγια ούτε και πρόκειται να ζήσουμε στιγμές μεγάλης λεκτικής έντασης, ο Σκορπιός είναι ένα αποφασιστικό ζώδιο που θέλει να δώσει το τέλος σε καταστάσεις που δεν αξίζουν αλλά ταυτόχρονα να δώσει το έναυσμα για κάτι καινούριο!

 Έντονα πάθη και μυαλά που κολλάνε με τις εμμονές τους είναι επίσης πράγματα που θα ζήσουμε και οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν χωρίς λογική αλλά βασισμένες στο πάθος θα είναι και οι περισσότερες.

 Το πρόβλημα με αυτή τη θέση είναι οι εμμονές που θα έχουμε και η αυτοκαταστροφική μας διάθεση που θα μας οδηγήσει σε πολλαπλά εμπόδια να μπορέσουμε να ικανοποιηθούμε αλλά και το ότι θα υπάρχουν αρκετές προκλήσεις αλλά και προσβολές στον καθημερινό λόγο με υποχθόνιο και πονηρό τρόπο και όχι με αμεσότητα.

 Η ίντριγκα και το παρασκήνιο θα είναι στα πάνω τους και θα υπάρξουν αρκετές παρασκηνιακές ενέργειες ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να βρεθούν λόγω εμμονής σημαντικές λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας.

 Χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου με τον Ερμή είναι η ακραία αντιμετώπιση των πραγμάτων αλλά και η δυνατότητα να μπορέσουμε να βρούμε βαθιά μέσα μας τι είναι αυτό που πραγματικά μας ικανοποιεί στη ζωή μας.

 Ο Ερμής ως ψυχοπομπός των ψυχών σε αυτή τη θέση θα μας δώσει σημαντικές πληροφορίες γύρω από το παρελθόν μας και ψάχνοντας να βρούμε λύσεις ίσως ανακαλύψουμε μυστικά αλλά και επιρροές που δεν το περιμέναμε, στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να μπορέσουμε να αποκαλύψουμε καλύτερα το ίδιο μας το μέλλον.