Ζωδιακό Τριήμερο 4 - 6 Οκτωβρίου Έρωτες, καταπίεση και διπλωματία

Με τον Άρη στο Ζυγό καλούμαστε να μάθουμε αν ο συμβιβασμός είναι σωστός η μας γεννά ηττοπάθεια. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν όντως θέλουμε να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις για να μπορέσουμε να βρούμε την ειρήνη μέσα μας η θα οδηγηθούμε σε περισσότερες συγκρούσεις.

Read More
Αναλύτικές προβλέψεις Οκτωβρίου: Παλιοί σκελετοί, σημαντικές ανάσες

Μη χάσετε τις δύο εκπομπές για το μήνα Οκτώβριο που έχουν ήδη βγει
Στο ζωδιακό κύκλο για μία περίπου ώρα ξεκαθαρίζουμε το σκηνικό της περιόδου και στους Αστρολογισμούς αναλύουμε σε βάθος ένα μήνα γεμάτο εκπλήξεις!

Read More
Ημερήσιο ωροσκόπιο: 3/10. Υπάρχει ελπίδα

Η Σημερινή ημέρα πολύ σημαντική και με ιδιαίτερες αποκαλύψεις. Ημέρα με δυνατότητες να μπορέσουμε να αλλάξουμε τη ζωή μας μέσα απο καινούρια πλαίσια αναφοράς.

Read More
Τα 12 ζώδια το μήνα Μάιο - 12 video για να δείτε γρήγορα τι σας περιμένει

Μην χάσετε να δείτε το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας και να μάθετε τι θα πρέπει να περιμένετε το επόμενο διάστημα σε πολύ λίγο χρόνο αν δεν έχετε ώρα να ξοδέψετε να μάθετε λεπτομέρειες!

Read More
Κρόνος ανάδρομος απο 30/4 μέχρι 18/9. Ότι έσπειρες θα θερίσεις!

 

Ο Κρόνος γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω και πρόκειται να έχουμε μία περίοδο έντονης επαναπροσδιόρισης των κοινωνικών δομών μας αλλά και μία περίοδος όπου ότι έχουμε πράξει το τελευταίο διάστημα πρόκειται να μας γυρίσει πίσω ίσως πολύ πιο δυνατό και έντονο ( αν είναι καλό ακόμη καλύτερα βέβαια).  Ο Κρόνος ανάδρομος χάνει από την αυστηρότητα του και πολλές φορές μπορεί να μιάζει με το Δία ενώ η υπερβολή αλλά και η προσκόλληση στους νόμους και στο τυπικό μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα.  Με την Κρόνια αναδρομή μπορούμε να ξαναδοκιμάσουμε να πετύχουμε εκεί που είχαμε αποτύχε

Read More
Σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα και αντίθεση με Βόρειο Δεσμό! Βαρίδια του παρελθόντος, εκκαθαρίσεις του παρόντος.

 Μέσα σε ένα γενικευμένο σκηνικό σημαντικών εξελίξεων και σημαντικών αστρολογικών γεγονότων βρισκόμαστε στη πολύ σημαντική περίοδο όπου οι δεσμοί της Σελήνης κάνουν μία Αντίθεση με τον Κρόνο και με τον Πλούτωνα. Μία στιγμή ιδιαίτερα σημαντική καθώς μας αποκαλύπτει πολλά θέματα όχι μόνο για το παρόν μας αλλά κυρίως για τις σημαντικές εξελίξεις στο μέλλον.

Read More
Πλούτωνας και γενεές

Οι γενέθλιες θέσεις του Πλούτωνα, τι σημαίνουν και πώς θα επηρεαστούν από την είσοδο του στον Αιγόκερω.

Πολύ σημαντικό δεν είναι μόνο να κοιτάξουμε το ζώδιο μας αλλά να δούμε και σε ποια θέση ήταν ο Πλούτωνας όταν γεννηθήκαμε. Κάθε τέτοια θέση σημαίνει κάτι για τη γενιά στην οποία ανήκουμε καθώς και με τη νέα θέση του Πλούτωνα αυτή η θέση θα δεχτεί κάποιες επιρροές που είναι σημαντικές για την εξέλιξη μας.

Read More
To περιβάλλον της Γης μας και ο Πλούτωνας

Ο Νέος ηλιακός κύκλος σύμφωνα με τους επιστήμονες που ξεκινά τον 1/08 είναι ο πιο έντονος σε δραστηριότητα από κάθε άλλη φορά ενώ οι επιστήμονες σε διάφορες χώρες μιλούν για υπερθέρμανση του πλανήτη. Οι πάγοι λιώνουν στους πόλους και έντονα κλιματικά φαινόμενα φαίνονται να επηρεάζουν την κλιματική ισορροπία…

Read More
3000 χρόνια και η πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ο Πλούτωνας λόγω της φύσης του σαν Πλανήτης επηρέαζε και θα επηρεάζει πιο πολύ στον κόσμο μακροκοσμικά, με  γεγονότα τα οποία θα είναι πολλές φορές καταλυτικά για τον ίδιο τον άνθρωπο. Εμείς πήραμε μία μηχανή του χρόνου και γυρνάμε πίσω 3000 χρόνια περίπου το 1000 π.χ για να δούμε τις σημαντικές εξελίξεις τις οποίες έφερε η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από τότε μέχρι και σήμερα.

Read More
Η 2η πνευματική επανάσταση 2020 – 2070

Μία εποχή αλλαγής
Η ανθρωπότητα είναι μπροστά σε μία επερχόμενη νέα εποχή, μία εποχή πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Υπάρχουν πολλά σημάδια στην ανθρώπινη ψυχή που σηματοδοτούν αυτήν την αλλαγή. Η νέα εποχή δεν θα είναι βέβαια η γη της επαγγελίας αλλά μία δραστική αλλαγή των κοινωνιών που δεν θα μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο.

Read More
Οι 12 οίκοι του ωροσκοπίου και ο Πλούτωνας

Οπωσδήποτε μία αλλαγή στο ζώδιο για τον μακρόκοσμο είναι πολύ σημαντικό. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από την πορεία του στον Αιγόκερω θα αλλάξει και κάποιον οίκο οπότε και θα αλλάξουν οι επιρροές στη ζωή μας.
Ο Πλούτωνας σε κάθε οίκο πάντα φέρνει ριζικές αλλαγές στον τομέα που επηρεάζει. Γενικότερα ο οίκος που καταλαμβάνεται περισσότερο από τον Αιγόκερω θα είναι θα παράγει και τα θέματα τα οποία και θα είναι περισσότερο συγκλονιστικά στη ζωή μας.

Read More
Ήλιος - Αφροδίτη και Πλούτωνας μας μαθαίνουν την ουσία της ζωής 9/1/18

Μία ιδιαίτερη σύνοδος η  σημερινή με τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω στο δεύτερο δεκαήμερο αυτού του ζωδίου στην 19 -20η μοίρα. Είναι μία σημαντική Σύνοδος η οποία θα ξυπνήσει βεβαίως ιδιαίτερες συμπεριφορές, νευρικές καταστάσεις και έντονες συγκρούσεις στην ερωτική ζωή αλλά ταυτόχρονα όμως είναι και μία σημαντική όψη που φέρνει τον μοιραίο έρωτα που φέρνει την μοιραία αποκάλυψη του πάθους της έντασης της μεταμόρφωσης και της αλλαγής για τους ανθρώπους που δούλεψαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα

Read More
Ερμής στο Σκορπιό: Περισσότερο βάθος αλλά και Εμμονή. 17/10 – 5/11

Έχουμε λοιπόν για μία ακόμη φορά τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ένα ζώδιο που μας βοηθά με τον Ερμή να μπορέσουμε να φτάσουμε στα βάθη της ψυχολογίας μας και να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει αλλά κυρίως να ανακαλύψουμε τα σκοτάδια της ψυχής μας.

Read More
Τα 12 ζώδια και η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω!

Πως θα τα επηρεάσει ποιες θα είναι οι ευκαιρίες και τι πρέπει να προσέξουν
Για τον καθένα από εμάς η είσοδος του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική μην ξεχνάμε ότι αυτή η επιρροή θα είναι παρούσα για 15 περίπου χρόνια. Θα φέρει σίγουρα πολύ σημαντικές ανακαλύψεις για όλους μας και θα τροποποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας. Το άρθρο αυτό έχει σαν σκοπό το να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε ένα υποκειμενικό επίπεδο πως θα επηρεάσει και τα 12 ζώδια αυτή η θέση.

Read More
Το μεγάλο Αφιέρωμα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς!

ία σημαντική πλανητική μετακίνηση έρχεται να «ταράξει» τα λιμνάζοντα νερά της ανθρωπότητας. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς είναι ιδιαίτερης σημασίας και έχει να κάνει με πολύ σημαντικά γεγονότα, που θα εξελιχθούν τα επόμενα 14 χρόνια. Ο Ποσειδώνας είναι δώρο αλλά συνάμα και κατάρα. Ανάλογα πως τον βλέπει κανείς. Ο σοφός, ξέρουμε ότι κυβερνά τα άστρα του αλλά μήπως η σοφία εγκατέλειψε αυτό το τόπο; Ελπίζω πως όχι!

Read More
To μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό. Η Δίκη του Αετού και του Φιδιού

Μόλις λίγοι μήνες έμειναν για να φύγει ο Κρόνος από το Σκορπιό και η επιρροή του θα φανεί έντονα μέσα στον Αύγουστο αλλά και λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού Νοέμβριο – Δεκέμβριο αλλά και τους μήνες του 2015 που θα έρθει για λίγο.  Ας δούμε την επιρροή του και τι μας καλεί να μάθουμε στο τέλος της περιόδου του στο Σκορπιό.

Read More