Πλούτωνας και γενεές

Οι γενέθλιες θέσεις του Πλούτωνα, τι σημαίνουν και πώς θα επηρεαστούν από την είσοδο του στον Αιγόκερω.

Πολύ σημαντικό δεν είναι μόνο να κοιτάξουμε το ζώδιο μας αλλά να δούμε και σε ποια θέση ήταν ο Πλούτωνας όταν γεννηθήκαμε. Κάθε τέτοια θέση σημαίνει κάτι για τη γενιά στην οποία ανήκουμε καθώς και με τη νέα θέση του Πλούτωνα αυτή η θέση θα δεχτεί κάποιες επιρροές που είναι σημαντικές για την εξέλιξη μας.

Read More
To περιβάλλον της Γης μας και ο Πλούτωνας

Ο Νέος ηλιακός κύκλος σύμφωνα με τους επιστήμονες που ξεκινά τον 1/08 είναι ο πιο έντονος σε δραστηριότητα από κάθε άλλη φορά ενώ οι επιστήμονες σε διάφορες χώρες μιλούν για υπερθέρμανση του πλανήτη. Οι πάγοι λιώνουν στους πόλους και έντονα κλιματικά φαινόμενα φαίνονται να επηρεάζουν την κλιματική ισορροπία…

Read More
3000 χρόνια και η πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ο Πλούτωνας λόγω της φύσης του σαν Πλανήτης επηρέαζε και θα επηρεάζει πιο πολύ στον κόσμο μακροκοσμικά, με  γεγονότα τα οποία θα είναι πολλές φορές καταλυτικά για τον ίδιο τον άνθρωπο. Εμείς πήραμε μία μηχανή του χρόνου και γυρνάμε πίσω 3000 χρόνια περίπου το 1000 π.χ για να δούμε τις σημαντικές εξελίξεις τις οποίες έφερε η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω από τότε μέχρι και σήμερα.

Read More
Η 2η πνευματική επανάσταση 2020 – 2070

Μία εποχή αλλαγής
Η ανθρωπότητα είναι μπροστά σε μία επερχόμενη νέα εποχή, μία εποχή πολύ διαφορετική από αυτές που έχουμε γνωρίσει μέχρι στιγμής. Υπάρχουν πολλά σημάδια στην ανθρώπινη ψυχή που σηματοδοτούν αυτήν την αλλαγή. Η νέα εποχή δεν θα είναι βέβαια η γη της επαγγελίας αλλά μία δραστική αλλαγή των κοινωνιών που δεν θα μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο.

Read More
Οι 12 οίκοι του ωροσκοπίου και ο Πλούτωνας

Οπωσδήποτε μία αλλαγή στο ζώδιο για τον μακρόκοσμο είναι πολύ σημαντικό. Το σίγουρο είναι ότι μέσα από την πορεία του στον Αιγόκερω θα αλλάξει και κάποιον οίκο οπότε και θα αλλάξουν οι επιρροές στη ζωή μας.
Ο Πλούτωνας σε κάθε οίκο πάντα φέρνει ριζικές αλλαγές στον τομέα που επηρεάζει. Γενικότερα ο οίκος που καταλαμβάνεται περισσότερο από τον Αιγόκερω θα είναι θα παράγει και τα θέματα τα οποία και θα είναι περισσότερο συγκλονιστικά στη ζωή μας.

Read More
Ήλιος - Αφροδίτη και Πλούτωνας μας μαθαίνουν την ουσία της ζωής 9/1/18

Μία ιδιαίτερη σύνοδος η  σημερινή με τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω στο δεύτερο δεκαήμερο αυτού του ζωδίου στην 19 -20η μοίρα. Είναι μία σημαντική Σύνοδος η οποία θα ξυπνήσει βεβαίως ιδιαίτερες συμπεριφορές, νευρικές καταστάσεις και έντονες συγκρούσεις στην ερωτική ζωή αλλά ταυτόχρονα όμως είναι και μία σημαντική όψη που φέρνει τον μοιραίο έρωτα που φέρνει την μοιραία αποκάλυψη του πάθους της έντασης της μεταμόρφωσης και της αλλαγής για τους ανθρώπους που δούλεψαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα

Read More
Ερμής στο Σκορπιό: Περισσότερο βάθος αλλά και Εμμονή. 17/10 – 5/11

Έχουμε λοιπόν για μία ακόμη φορά τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ένα ζώδιο που μας βοηθά με τον Ερμή να μπορέσουμε να φτάσουμε στα βάθη της ψυχολογίας μας και να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει αλλά κυρίως να ανακαλύψουμε τα σκοτάδια της ψυχής μας.

Read More
Τα 12 ζώδια και η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω!

Πως θα τα επηρεάσει ποιες θα είναι οι ευκαιρίες και τι πρέπει να προσέξουν
Για τον καθένα από εμάς η είσοδος του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική μην ξεχνάμε ότι αυτή η επιρροή θα είναι παρούσα για 15 περίπου χρόνια. Θα φέρει σίγουρα πολύ σημαντικές ανακαλύψεις για όλους μας και θα τροποποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας. Το άρθρο αυτό έχει σαν σκοπό το να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε ένα υποκειμενικό επίπεδο πως θα επηρεάσει και τα 12 ζώδια αυτή η θέση.

Read More
Το μεγάλο Αφιέρωμα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς!

ία σημαντική πλανητική μετακίνηση έρχεται να «ταράξει» τα λιμνάζοντα νερά της ανθρωπότητας. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς είναι ιδιαίτερης σημασίας και έχει να κάνει με πολύ σημαντικά γεγονότα, που θα εξελιχθούν τα επόμενα 14 χρόνια. Ο Ποσειδώνας είναι δώρο αλλά συνάμα και κατάρα. Ανάλογα πως τον βλέπει κανείς. Ο σοφός, ξέρουμε ότι κυβερνά τα άστρα του αλλά μήπως η σοφία εγκατέλειψε αυτό το τόπο; Ελπίζω πως όχι!

Read More
To μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό. Η Δίκη του Αετού και του Φιδιού

Μόλις λίγοι μήνες έμειναν για να φύγει ο Κρόνος από το Σκορπιό και η επιρροή του θα φανεί έντονα μέσα στον Αύγουστο αλλά και λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού Νοέμβριο – Δεκέμβριο αλλά και τους μήνες του 2015 που θα έρθει για λίγο.  Ας δούμε την επιρροή του και τι μας καλεί να μάθουμε στο τέλος της περιόδου του στο Σκορπιό.

Read More