Ήλιος - Αφροδίτη και Πλούτωνας μας μαθαίνουν την ουσία της ζωής 9/1/18

Μία ιδιαίτερη σύνοδος η  σημερινή με τον Ήλιο την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα να βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω στο δεύτερο δεκαήμερο αυτού του ζωδίου στην 19 -20η μοίρα. Είναι μία σημαντική Σύνοδος η οποία θα ξυπνήσει βεβαίως ιδιαίτερες συμπεριφορές, νευρικές καταστάσεις και έντονες συγκρούσεις στην ερωτική ζωή αλλά ταυτόχρονα όμως είναι και μία σημαντική όψη που φέρνει τον μοιραίο έρωτα που φέρνει την μοιραία αποκάλυψη του πάθους της έντασης της μεταμόρφωσης και της αλλαγής για τους ανθρώπους που δούλεψαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα

Read More
Ερμής στο Σκορπιό: Περισσότερο βάθος αλλά και Εμμονή. 17/10 – 5/11

Έχουμε λοιπόν για μία ακόμη φορά τον Ερμή να μπαίνει στο ζώδιο του Σκορπιού. Ένα ζώδιο που μας βοηθά με τον Ερμή να μπορέσουμε να φτάσουμε στα βάθη της ψυχολογίας μας και να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε τι πραγματικά μας συμβαίνει αλλά κυρίως να ανακαλύψουμε τα σκοτάδια της ψυχής μας.

Read More
Τα 12 ζώδια και η είσοδος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω!

Πως θα τα επηρεάσει ποιες θα είναι οι ευκαιρίες και τι πρέπει να προσέξουν
Για τον καθένα από εμάς η είσοδος του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική μην ξεχνάμε ότι αυτή η επιρροή θα είναι παρούσα για 15 περίπου χρόνια. Θα φέρει σίγουρα πολύ σημαντικές ανακαλύψεις για όλους μας και θα τροποποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας. Το άρθρο αυτό έχει σαν σκοπό το να μπορέσουμε να καταλάβουμε σε ένα υποκειμενικό επίπεδο πως θα επηρεάσει και τα 12 ζώδια αυτή η θέση.

Read More
Το μεγάλο Αφιέρωμα του Ποσειδώνα στους Ιχθείς!

ία σημαντική πλανητική μετακίνηση έρχεται να «ταράξει» τα λιμνάζοντα νερά της ανθρωπότητας. Η είσοδος του Ποσειδώνα στους Ιχθείς είναι ιδιαίτερης σημασίας και έχει να κάνει με πολύ σημαντικά γεγονότα, που θα εξελιχθούν τα επόμενα 14 χρόνια. Ο Ποσειδώνας είναι δώρο αλλά συνάμα και κατάρα. Ανάλογα πως τον βλέπει κανείς. Ο σοφός, ξέρουμε ότι κυβερνά τα άστρα του αλλά μήπως η σοφία εγκατέλειψε αυτό το τόπο; Ελπίζω πως όχι!

Read More
To μεγάλο αφιέρωμα του Κρόνου στο Σκορπιό. Η Δίκη του Αετού και του Φιδιού

Μόλις λίγοι μήνες έμειναν για να φύγει ο Κρόνος από το Σκορπιό και η επιρροή του θα φανεί έντονα μέσα στον Αύγουστο αλλά και λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Σκορπιού Νοέμβριο – Δεκέμβριο αλλά και τους μήνες του 2015 που θα έρθει για λίγο.  Ας δούμε την επιρροή του και τι μας καλεί να μάθουμε στο τέλος της περιόδου του στο Σκορπιό.

Read More