Σήμερα στο Νυξ στις 00:00 - Ο Αστρολόγος Μαθηματικός John Dee και η Ροή του χρόνου. Καλεσμένος Παναγιώτης Καρδάρης.

Ο Αστρολόγος μαθηματικός, John Dee και η ροή του χρόνου. Ποιος ήταν τι πίστευε, πως έβλεπε το σύμπαν, το χρόνο, τους πλανήτες και τα άστρα. Η σχέση του με το μαγικό στοιχείο. 

Σήμερα στις 00:00 τα μεσάνυχτα καλεσμένος μαζί μας ο Παναγιώτης Καρδάρης. 

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει πραγματοποιήσει Θεολογικές Σπουδές  στη Θεολογική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες. Δραστηριοποιείται στον χώρο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Της πολιτισμική, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε περιοδικά και ιστοσελίδες με ερευνητικά άρθρα αλλά και λογοτεχνικά κείμενα. Μελετά την δυτική πνευματική παράδοση, τη δυτική θεολογία, τις αρχαίες θρησκείες της Μεσοποταμίας και της Αιγύπτου καθώς και  την χριστιανική και ιουδαϊκή αποκαλυπτική γραμματεία,  σε όλες τις εκφάνσεις της και ασχολείται με την έρευνα των πηγών της.

Μαζί με την συνεργάτιδά του και αδελφή στο πνεύμα, Ευαγγελία Θώμου, έχει συγγράψει μια μελέτη επάνω στην  Ιερογλυφική Μονάδα του Ελισαβετιανού Πανεπιστήμονα και μαθηματικού Δρος Τζον Ντη με τίτλο «Δρ. Τζων Ντη: Η Ιερογλυφική Μονάδα», η οποία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άλλωστε. Ερευνά τον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης και της επιρροής των θρησκειών στο παγκόσμιο γεωπολιτικό γίγνεσθαι. Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει έρθει σε επαφή με πλήθος πολιτισμών και εθνικοτήτων αναζητώντας τις ρίζες της καθολικής γνώσης ή της αλλιώς ονομαζόμενης «κοινής γλώσσας».

Για να μιλήσετε μαζί μας και να συμμετέχετε στο chat ελάτε εδώ: https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

 

23602031_1895873784061918_1656416420_n.jpg
Christos Archos