Ημερήσιο ωροσκόπιο 18/10: Ανατροπές αλλά και αποκατάσταση της αλήθειας

Με τον Ήλιο να κάνει αντίθεση με τον Ουρανό το επόμενο διάστημα και ειδικά οι επόμενες 2 ημέρες θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλες αποκαλύψεις αλλά και έντονες αλλαγές. Η Ενέργεια του Ουρανού θα επηρεάσει ιδιαίτερα το 3ο δεκαήμερο του παρορμητικού σταυρού και ιδιαίτερα όσους έχουν πλανήτες απο την 24η μέχρι την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων. Προφανώς και είναι μία περίοδος όπου αναπάντεχα γεγονότα θα επηρεάσουν όλο το κόσμο και θα συμβούν αρκετοί χωρισμοί και θα υπάρξουν σημαντικές δυσκολίες στο να μπορέσουμε να συμβιβαστούμε και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες απο αυτή την έλλειψη συννενόησης.

 Γενικά θα υπάρχοουν αρκετά νεύρα και πιέσεις απο παντού και θα πρέπει να μείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι. Απο την άλλη επειδή είναι μία τόσο δυνατή όψη θα πρέπει να περιμένουμε έντονα θέματα ως προς την αποκατάσταση της αλήθειας στη ζωή μας καθότι επιτέλους θα παλέψουμε για αυτό που ειναι αληθινό.

H 3h ακτίνα είναι ενεργοποιημένη και σήμερα και θα πρέπει να ξεπεράσουμε με τη λογική και με το μέτρο τα ασίγαστα πάθη μας και την τάση μας να θέλουμε να κυριαρχήσουμε στους άλλους ενώ σημαντικές συζητήσεις θα φέρουν στην επιφάνεια πράγματα που καιρό θάβαμε μέσα μας.

throat-chakra.png