Ημερήσιο ωροσκόπιο 1/5 Έντονες σχέσεις και επαναπροσδιορίσεις

Η Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με τον Άρη και σε Χιαστί με το Κρόνο έρχεται να μας μάθει δύο βασικά πράγματα για τον έρωτα και τα βασικά του λάθη. Το πρώτο λάθος είναι πάντα το βεβιασμένο πάθος όπου νομίζουμε ότι είναι αγάπη και με βάση αυτό πολλές φορές κάνουμε λανθασμένες εκτιμήσεις για τη ζωή μας και για τους ανθρώπους γύρω μας. Με τον Άρη πάντα πιστεύουμε ότι η ζωή είναι ένα παιχνίδι κατάκτησης και έντασης που δεν τελειώνει ποτέ. Αυτή η όψη τώρα με τον Άρη έρχεται να συμπληρωθεί με το Κρόνο που φέρνει σημαντικές απογοητεύσεις και δυσκολίες στη ζωή του ατόμου όταν κατανοεί ότι ο χρόνος και μία σχέση δε θέλουν μόνο πάθος και ένταση αλλά και αμοιβαία επένδυση και σεβασμό στις καταστάσεις. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μάθουμε απο αυτά τα δύο λάθη. 

 Η Αφροδίτη είναι στους Διδύμους και πάντα έχουμε την αγάπη της πληροφόρησης και της κατανόησης μέσα απο το μυαλό. Ο Άρης όμως μας ζητά στον Αιγόκερω να μην είμαστε μόνο στη θεωρία αλλά και στη Πράξη ενώ ο Κρόνος θέλει να είμαστε περισσότερο ώριμοι στις ερωτικές μας επιλογές. Η Αφροδίτη έχει και αυτή όμως να μάθει πράγματα στους δύσκολους αυτούς δύο πλανήτες, ότι ο Έρωτας πολλές φορές είναι προιόν παιδικότητας και περιέργειας ψυχής και όχι ένα παιχνίδι εξουσίας και σεξουαλικής έντασης, ή τουλάχιστον όχι μόνο αυτό! 

Ιδιαίτερα οι Δίδυμοι και οι Αιγόκεροι 1ου και 3ου Δεκαημέρου πρόκεται να επηρεαστούν απο αυτή την όψη,.  

Δεν είναι καλή μέρα για σχέσεις αλλά καλή μέρα για να χτίσετε τις βάσεις του πάθους αλλά και για να αποκτήσετε περισσότερη κατανόηση και έλεγχο της ζωής σας στον οικονομικό σας τομέα. 

sex%2520in%2520space%2520lede.jpg