Ημερήσιο ωροσκόπιο 10/11 - Απομακρυνόμενοι απο τη Θλίψη!

Είναι μία σημαντική περίοδος για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε προβλήματα και δυσκολίες της καθημερινής μας ζωής αλλά και για να μπορέσουμε να κάνουμε την ανατροπή στην αισθηματική μας ζωή. Είναι λοιπόν μία στιγμή όπου μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή και να δημιουργήσουμε ισχυρές βάσεις απο εδώ και στο εξής.  Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για να μπορέσουμε να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας απο τα λάθη που έχουμε κάνει και να είμαστε πια σίγουροι για το επόμενο βήμα στη ζωή μας. 

Ζυγοί και Ιχθύες του 2ου δεκαήμερου θα έχετε σημαντικές ανατροπές και ευκαιρίες να κάνετε νέα ξεκινήματα απελευθερωμένοι απο όσα σας ταλάνισαν τα τελευταία χρόνια.  Μετά είναι μία περίοδος όπου θα πρέπει να μην χάσουμε χρόνο για καταστάσεις που δεν έχουν πια χρόνο μπροστά τους. 

 

Για μία ακόμη μέρα η 4η ακτίνα είναι η πιο σημαντική οπότε και θέματα επιβίωσης αλλά και σε ότι αφορά το σώμα μας ενεργοποιούνται και θα πρέπει να δούμε με διαφορετικό τρόπο τις ανασφάλειες μας ως ενα σκαλοπάτι για να προχωρήσουμε και οχι ένα ακόμη βαρίδι που θα μας κρατήσει πίσω! 

Muladhara.png