Αστρολογισμοί 18:00 στις 18/11: Σημαντικές επιρροές του 2019

Μην χάσετε σήμερα μία εκπομπή που θα μείνει αρκετό διάστημα για να την ακούτε

Βασικές προβλέψεις περιόδου για όλα τα ζώδια

Ποιες οι σημαντικότερες επιρροές για το 2019;

Τι θα συμβεί σε Ελλάδα και Κόσμο;

Ωροσκόπος, ιδεώδες και πεπρωμένο!

Τέλος δύο βαθμολογίες για τους ακροατές μας σήμερα την ώρα της εκπομπής

Read More
Christos Archos
Συνέντευξη στο site starsecrets.gr

Ελληνικό, ώρα 6:50. Περιμέναμε από πιο νωρίς τον Χρήστο Άρχο ένεκα και της απόστασης που είχαμε για να φτάσουμε εκεί. Διαπιστώνουμε ότι είναι ήδη εκεί και μας περιμένει! ‘’Άγγλος στα ραντεβού του’’ σκέφτομαι. Μας υποδέχεται με ένα χαμόγελο και μας καλωσορίζει. Στη συνέχεια μας απολογείται που δε θα μπορέσει να μας δεχτεί στο σπίτι του. Μας πηγαίνει σε ένα όμορφο και ήσυχο καφέ και γίνονται και οι πρώτες κουβέντες για να σπάσει και ο πάγος. Η αμηχανία μας είναι φανερή. Του ζητάω συγγνώμη και του εξηγώ ότι είναι η πρώτη μου συνέντευξη. Αμέσως και χωρίς να με κρίνει μου λέει να μην αγχώνομαι.  Δηλώνει φανατικός αναγνώστης του Starsecrets. Θα μας βοηθήσει ο ίδιος. Σίγουρος για τον εαυτό του και για τις γνώσεις του μας μιλάει για όλα όσα θέλουμε και θα ήθελαν ίσως και οι αναγνώστες να μάθουν. Αυτό που ακολουθεί είναι το αποτέλεσμα μιας εγκάρδιας και αποκαλυπτικής συνέντευξης:

Read More
Αστρολογισμοί 11/11 στις 18:00 - Με όλα τα εμπόδια προχωράμε μπροστά

Μην χάσετε σε αυτή την εκπομπή των αστρολογισμών τις σημαντικές εξελίξεις τις περιόδου με τους πλανήτες να αλλάζουν το σκηνικό της ερχόμενης περιόδου. Πέρα απο τις εβδομαδιαίες προβλέψεις μας θα έχουμε και την ανάλυση των Αρχετύπων των ζωδίων και τη μοίρα που αντιστοιχεί στους ανθρώπους.

Στο τέλος προβλέψεις για τους ακροατές της 5ης και 6ης σελίδας απο το forum!

Σας περιμένουμε σήμερα στις 18:00 στο https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio με το chat της εκπομπής μας για να συζητήσουμε όσα μας ενδιαφέρουν!

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 21/10 στις 18:00. Αναλυτικές προβλέψεις Νοέμβριος 2018, απο την Θλίψη στην ευτυχία

Μην χάσετε σε αυτή μας την εκπομπή στις 18:00 όλες τις εξελίξεις για το Νοέμβριο του 2018 με τις αναλυτικές μας προβλέψεις. Τι θα συμβεί στα 12 ζώδια και τι θα πρέπει να περιμένουμε. Επίσης οι μεγάλες αλλαγές με Δία στον Τοξότη και Ουρανό ξανά στο Κριό αλλά και μην ξεχνάτε προβλέψεις για όλους τους ακροατές!

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί στις 18:00 Προβλέψεις εβδομάδας, η νέα σελήνη, οι πύλες του ζωδιακού και Βαλκάνια και κρίσεις

Μην χάσετε αυτή τη Κυριακή στους Αστρολογισμούς όλες τις εξελίξεις για την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και την επερχόμενη Νέα Σελήνη. Ποιες ειναι οι πύλες του ζωδιακού και πως μας επηρεάζουν το πεπρωμένο;

Read More
Christos Archos
Ήλιος - Κρόνος 20/9 - 2/10: Πειθαρχία αλλά και αναστολές! Τι να προσέξουν τα 12 ζώδια;

Με τον Ήλιο - Κρόνο σε τετράγωνο προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις φοβίες μας και τις αναστολές μας αλλά και κυρίως προσπαθούμε να κατανοήσουμε την προβληματική στα ψυχοσωματικά μας στοιχεία τα οποία και μπορούν να μας οδηγησουν σε διάφορα εμπόδια στην καθημερινή μας ζωή.

Read More
Αστρολογισμοι 9/9 στις 19:00

Αγαπητοί φίλοι μην χάσετε σήμερα τους αστρολογισμούς με μία ιδιαίτερη θεματολογία

 Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που υπόσχεται νέα ξεκινήματα; 

 Τι θα συμβεί με την Πορεία της Αφροδίτης στο Σκορπιό που θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα κάνει και την Αναδρομή της στο ζώδιο αυτό; 

 Επίσης μην χάσετε το ξεκίνημα του νέου συστήματος πρόβλεψεις που ολοένα και περισσότεροι ακροατές θα ακούν τη δωρεάν πρόβλεψη τους και 

 Σχέσεις και οικονομικές απολαβές: μήπως η σχέση σου, σου δημιουργεί οικονομικό πρόβλημα; 

 Σήμερα μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο chat  https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Αναλυτικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2018! Αστρολογισμοί στις 19:00 26/8

Μην χάσετε σήμερα στις 19:00 τις αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για το μήνα Σεπτέμβριο 2018 με όλες τις εξελίξεις. Μπείτε και ακούστε όλα τα νέα μας και τις εξελίξεις μας και τι θα μας περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα!  Στις 19:00 μπείτε εδώ: https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio


Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί live στις 19:00 - Γιατί σημαντικός δεν είναι ο "καρμικός" έρωτας αλλά αυτός που σου αλλάζει δρόμο στη στροφή και σε πάει στον Ουρανό!

Γιατί σημαντικός δεν είναι ο "καρμικός" έρωτας αλλά αυτός που σου αλλάζει δρόμο στη στροφή και σε πάει στον Ουρανό! 

Έρωτες - Πάθη - Λάθη και μία οικονομική κρίση κάτω απο τον αιώνιο Ελληνικό Ήλιο απο το Ελληνικό για όλο το Κόσμο, σήμερα στις 19:00 σας περιμένουμε με μία ιστορία αγάπης, τη δική σας και πως ξεδιπλώνετε στο χάρτη μας αλλά και πως μπορούμε να νικήσουμε τη κρίση! 

Στις 19:00 https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Ημερήσιο ωροσκόπιο 2/5 - Περισσότερες ευκαιρίες

Μία ημέρα που δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες μετά απο την ένταση της προηγούμενη μέρας. Είναι μία περίοδος όπου μπορούμε να χτίσουμε γέφυρες επικοινωνίας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και μπορούμε να πετύχουμε σε πολλαπλά ζητήματα που έχουμε σκοπό. 

Read More
Ημερήσιο ωροσκόπιο 1/5 Έντονες σχέσεις και επαναπροσδιορίσεις

Η Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με τον Άρη και σε Χιαστί με το Κρόνο έρχεται να μας μάθει δύο βασικά πράγματα για τον έρωτα και τα βασικά του λάθη. Το πρώτο λάθος είναι πάντα το βεβιασμένο πάθος όπου νομίζουμε ότι είναι αγάπη και με βάση αυτό πολλές φορές κάνουμε λανθασμένες εκτιμήσεις για τη ζωή μας και για τους ανθρώπους γύρω μας

Read More
Χρήστος Άρχος εφόλης της ύλης. Ακούστε την εκπομπή σε επανάληψη στη συνέντευξη που έδωσα στο Χρήστο Φρούσιο

Χρήστος επί 2! Χρήστος Άρχος Χρήστος Φρούσιος συζητούν για την αστρολογία και την ψυχολογία, το δεσμό των 2 επιστημών και κατά πόσο πραγματικά μπορούμε να τις εμπιστευόμαστε. Φυσικά δεν λείπουν κι οι προβλέψεις για όλο το ζωδιακό κύκλο!

Read More
Αστρολογισμοί 15/4. Προβλέψεις ζωδίων, Η κρίση στην ανατολική μεσόγειο και τα στάδια της ζωής μας

Μην χάσετε αύριο στους Αστρολογισμούς 15/4 τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και πως θα επηρεαστούμε το υπόλοιπο του Απριλίου αλλά και τι θα συμβεί στο παγκόσμιο σκηνικό ιδιαίτερα τώρα με τη κρίση στην ανατολική μεσόγειο! 

Πως φαίνεται τέλος στα στάδια της ζωής μας η ποιότητα που θα έχουμε και οι επιτυχίες αλλά και οι αποτυχίες μας; 

 Στο τέλος προβλέψεις για τους ακροατές μας με βάση τους προσωπικούς σας χάρτες. 

Read More
Αστρολογισμοί 4/3: Σχέσεις και συναστρίες, μοιραίες, συμβατικές και καταστροφικές σχέσεις. Η επανασύνδεση!

Σας περιμένουμε σήμερα στις 4/3 με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα να μιλήσουμε για τις ερωτικές σχέσεις αλλά και για την επανασύνδεση και πως αυτή φαίνεται στο χάρτη. Πως φαίνονται οι μοιραίες σχέσεις στη συναστρία, πως οι συμβατικές και πως οι καταστροφικές.
 

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί: Αναλυτικές προβλέψεις Μάρτιος 2018, Η σημασία του Ωροσκόπου στο πεπρωμένο και η Κρίση στην Ελλάδα!

Μην χάσετε σε αυτούς τους αστρολογισμούς να ακούσετε για το τι θα συμβεί τον μήνα Μάρτιο, ένα μήνα που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο κόσμο αλλά ταυτόχρονα και νέες σχέσεις. 

 Στη συνέχεια ακούστε για τη σημασία του ωροσκόπου για το πεπρωμενο μας, για τη μεγάλη Κρίση που θα έρθει στην Ελλάδα αλλά και για τις προβλέψεις για τους ακροατές μας. 

Read More
Αναλυτικές προβλέψεις Μάρτιος 2018 - Προβλέψεις Ακροατών

Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή μας με τις αναλυτικές προβλέψεις για το Μάρτιο του 2018 ενώ μην χάσετε και τις προβλέψεις που είναι βασισμένες στους ακροατές των Αστρολογισμών συνδεθείτε στις 1800 εδώ https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio
 

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 11/2. Η Ηλιακή έκλειψη και μαραθώνιος μελών του Φόρουμ!

Αυτή τη Κυριακή στις 18:00 σας περιμένουμε σε μία εκπομπή μαραθώνιο με την πλήρη ανάλυση της Έκλειψης αλλά και τις προβλέψεις για τους ακροατές μας που έχουν δηλώσει της ημερομηνίες τους στο forum

Read More
Christos Archos