Ήλιος - Κρόνος 20/9 - 2/10: Πειθαρχία αλλά και αναστολές! Τι να προσέξουν τα 12 ζώδια;

Με τον Ήλιο - Κρόνο σε τετράγωνο προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις φοβίες μας και τις αναστολές μας αλλά και κυρίως προσπαθούμε να κατανοήσουμε την προβληματική στα ψυχοσωματικά μας στοιχεία τα οποία και μπορούν να μας οδηγησουν σε διάφορα εμπόδια στην καθημερινή μας ζωή.

Read More
Αστρολογισμοι 9/9 στις 19:00

Αγαπητοί φίλοι μην χάσετε σήμερα τους αστρολογισμούς με μία ιδιαίτερη θεματολογία

 Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που υπόσχεται νέα ξεκινήματα; 

 Τι θα συμβεί με την Πορεία της Αφροδίτης στο Σκορπιό που θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα κάνει και την Αναδρομή της στο ζώδιο αυτό; 

 Επίσης μην χάσετε το ξεκίνημα του νέου συστήματος πρόβλεψεις που ολοένα και περισσότεροι ακροατές θα ακούν τη δωρεάν πρόβλεψη τους και 

 Σχέσεις και οικονομικές απολαβές: μήπως η σχέση σου, σου δημιουργεί οικονομικό πρόβλημα; 

 Σήμερα μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο chat  https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Αναλυτικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2018! Αστρολογισμοί στις 19:00 26/8

Μην χάσετε σήμερα στις 19:00 τις αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για το μήνα Σεπτέμβριο 2018 με όλες τις εξελίξεις. Μπείτε και ακούστε όλα τα νέα μας και τις εξελίξεις μας και τι θα μας περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα!  Στις 19:00 μπείτε εδώ: https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio


Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί live στις 19:00 - Γιατί σημαντικός δεν είναι ο "καρμικός" έρωτας αλλά αυτός που σου αλλάζει δρόμο στη στροφή και σε πάει στον Ουρανό!

Γιατί σημαντικός δεν είναι ο "καρμικός" έρωτας αλλά αυτός που σου αλλάζει δρόμο στη στροφή και σε πάει στον Ουρανό! 

Έρωτες - Πάθη - Λάθη και μία οικονομική κρίση κάτω απο τον αιώνιο Ελληνικό Ήλιο απο το Ελληνικό για όλο το Κόσμο, σήμερα στις 19:00 σας περιμένουμε με μία ιστορία αγάπης, τη δική σας και πως ξεδιπλώνετε στο χάρτη μας αλλά και πως μπορούμε να νικήσουμε τη κρίση! 

Στις 19:00 https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Ημερήσιο ωροσκόπιο 2/5 - Περισσότερες ευκαιρίες

Μία ημέρα που δεν έχει ιδιαίτερες δυσκολίες μετά απο την ένταση της προηγούμενη μέρας. Είναι μία περίοδος όπου μπορούμε να χτίσουμε γέφυρες επικοινωνίας στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και μπορούμε να πετύχουμε σε πολλαπλά ζητήματα που έχουμε σκοπό. 

Read More
Ημερήσιο ωροσκόπιο 1/5 Έντονες σχέσεις και επαναπροσδιορίσεις

Η Αφροδίτη σε ενάμιση τετράγωνο με τον Άρη και σε Χιαστί με το Κρόνο έρχεται να μας μάθει δύο βασικά πράγματα για τον έρωτα και τα βασικά του λάθη. Το πρώτο λάθος είναι πάντα το βεβιασμένο πάθος όπου νομίζουμε ότι είναι αγάπη και με βάση αυτό πολλές φορές κάνουμε λανθασμένες εκτιμήσεις για τη ζωή μας και για τους ανθρώπους γύρω μας

Read More
Χρήστος Άρχος εφόλης της ύλης. Ακούστε την εκπομπή σε επανάληψη στη συνέντευξη που έδωσα στο Χρήστο Φρούσιο

Χρήστος επί 2! Χρήστος Άρχος Χρήστος Φρούσιος συζητούν για την αστρολογία και την ψυχολογία, το δεσμό των 2 επιστημών και κατά πόσο πραγματικά μπορούμε να τις εμπιστευόμαστε. Φυσικά δεν λείπουν κι οι προβλέψεις για όλο το ζωδιακό κύκλο!

Read More
Αστρολογισμοί 15/4. Προβλέψεις ζωδίων, Η κρίση στην ανατολική μεσόγειο και τα στάδια της ζωής μας

Μην χάσετε αύριο στους Αστρολογισμούς 15/4 τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια και πως θα επηρεαστούμε το υπόλοιπο του Απριλίου αλλά και τι θα συμβεί στο παγκόσμιο σκηνικό ιδιαίτερα τώρα με τη κρίση στην ανατολική μεσόγειο! 

Πως φαίνεται τέλος στα στάδια της ζωής μας η ποιότητα που θα έχουμε και οι επιτυχίες αλλά και οι αποτυχίες μας; 

 Στο τέλος προβλέψεις για τους ακροατές μας με βάση τους προσωπικούς σας χάρτες. 

Read More
Αστρολογισμοί 4/3: Σχέσεις και συναστρίες, μοιραίες, συμβατικές και καταστροφικές σχέσεις. Η επανασύνδεση!

Σας περιμένουμε σήμερα στις 4/3 με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα να μιλήσουμε για τις ερωτικές σχέσεις αλλά και για την επανασύνδεση και πως αυτή φαίνεται στο χάρτη. Πως φαίνονται οι μοιραίες σχέσεις στη συναστρία, πως οι συμβατικές και πως οι καταστροφικές.
 

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί: Αναλυτικές προβλέψεις Μάρτιος 2018, Η σημασία του Ωροσκόπου στο πεπρωμένο και η Κρίση στην Ελλάδα!

Μην χάσετε σε αυτούς τους αστρολογισμούς να ακούσετε για το τι θα συμβεί τον μήνα Μάρτιο, ένα μήνα που φέρνει σημαντικές αλλαγές στο κόσμο αλλά ταυτόχρονα και νέες σχέσεις. 

 Στη συνέχεια ακούστε για τη σημασία του ωροσκόπου για το πεπρωμενο μας, για τη μεγάλη Κρίση που θα έρθει στην Ελλάδα αλλά και για τις προβλέψεις για τους ακροατές μας. 

Read More
Αναλυτικές προβλέψεις Μάρτιος 2018 - Προβλέψεις Ακροατών

Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή μας με τις αναλυτικές προβλέψεις για το Μάρτιο του 2018 ενώ μην χάσετε και τις προβλέψεις που είναι βασισμένες στους ακροατές των Αστρολογισμών συνδεθείτε στις 1800 εδώ https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio
 

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 11/2. Η Ηλιακή έκλειψη και μαραθώνιος μελών του Φόρουμ!

Αυτή τη Κυριακή στις 18:00 σας περιμένουμε σε μία εκπομπή μαραθώνιο με την πλήρη ανάλυση της Έκλειψης αλλά και τις προβλέψεις για τους ακροατές μας που έχουν δηλώσει της ημερομηνίες τους στο forum

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 7/1 στις 18:00 μία τρίωρη εκπομπή με τους τυχερούς οικονομικά και ερωτικά!!

Μην χάσετε τη πρώτη μας εκπομπή για τη νέα χρονιά με την ανάλυση των τυχερών στον ερωτικό και οικονομικό τομέα αλλά και με προβλέψεις για τους ακροατές και τους χάρτες τους! 

Read More
Christos Archos
Κρόνος στον Αιγόκερω: Τι θα φέρει ο πλανήτης του Χρόνου και των ορίων για το Κόσμο και τα 12 ζώδια!

Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή μας με το Αφιέρωμα τον Κρόνο στον Αιγόκερω και πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια αλλά και το κόσμο μας. Ο Κρόνος ήδη απο τις πρώτες μέρες θα ξεκινήσει να μας επηρεάζει καταλυτικά και πρόκειται να δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις. 

Συνδεθείτε σήμερα στις 18:00 στο https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Ημερήσιο ωροσκόπιο 4/12 - Φεύγοντας απο το σάπιο!

Τερματίζοντας δύσκολες καταστάσεις και σχέσεις είναι επιτέλους η στιγμή για να μπορέσουμε να κάνουμε τις πολυπόθητες ανατροπές και αλλαγές που θέλουμε στη ζωή μας. Είμαι μία περίοδος που μπορούμε να κόψουμε τις κακές συνήθειες και να μπορέσουμε να χτίσουμε κάτι καινούριο. Σημαντικό ότι μπορούμε να κλείσουμε τη πόρτα σε οτιδήποτε σαθρό και σάπιο που μας προβλημάτισε απο τις οικογενειακές υποθέσεις μέχρι τις διαπροσωπικές μας επαφές φίλων και γνωστών. 

Read More
Αστρολογισμοί στις 18:00 με τρεις καλεσμένες έκπληξη για το Κρόνο και το 2018

Μην χάσετε σήμερα την ανάλυση μας για το 2018 αλλά και για την μετάβαση του Κρόνου στον Αιγόκερω

Μαζί μας θα είναι και τρεις συνάδελφοι που θα τις αγαπήσετε. 

Ariel Gootman, Alexandra Karacosta και Aντζελα Τίκη!

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 26/11 ο Μήνας δεκέμβριος και μία πρώτη ματιά για το 2018!

Μην χάσετε σήμερα τις αναλυτικές προβλέψεις για το μήνα Δεκέμβριο αλλά και μία πρώτη ματιά για το 2018, τι θα μας συμβεί και πως θα μας επηρεάσει αλλά και με ποιο τρόπο πρόκειται να αντιμετωπίσουμε τις καταστάσεις που έρχονται; 

Read More
Christos Archos
Ημερήσιο ωροσκόπιο 22/11 - Ανατροπές και νέες γνωριμίες!

Σήμερα είναι μία πολύ θετική μέρα για να μπορέσουμε να περάσουμε καλά με φίλους και γνωστούς και να μπορέσουμε να νοιώσουμε ανανεωμένοι και με καινούριες δυνατότητες εξέλιξης

Read More
Αστρολογισμοί 18/11 - Αλλάζοντας την τύχη μας. Ποιοι είναι οι τυχεροί της περιόδου και πως οι άτυχοι μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα!

Πως μπορούμε να αλλάξουμε την τύχη μας και με ποιο τρόπο μπορούμε να πετύχουμε να κάνουμε την απαραίτητη αλλαγή στη ζωή μας.

Read More
Christos Archos