Αναλυτικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019 - Όλα για τα ζώδια, δεκαήμερα και μοίρες - Μήνας ευκαιρία!

Μη χάσετε όλες τις εξελίξεις απο ένα μήνα Ευκαιρία για το επόμενο διάστημα

Νοέμβριος 2019 αναλυτικά ανα ζώδια, δεκαήμερα, μοίρες

Στις 18:00 στο www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Κρίσεις στις σχέσεις και διεθνείς ακρότητες! Αστρολογισμοί 18:00

Μη χάσετε την αποκαλυπτική μας εκπομπή. Τι θα γίνει με τις κρίσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις όπου διαπροσωπικά θέματα, επαγγελματικά αλλά και θέματα υγείας ξεπηδούν απο το πουθενά; Τι μπορούμε να περιμένουμε απο την έφοδο της Τουρκίας που είχαμε ήδη προβλέψεις εδώ και 2 χρόνια; Τι θα πρέπει να κάνουμε με το κρίσιμο κύκλο του Κρόνου - Πλούτωνα και το οικονομικό σύστημα των χωρών; Προβλέψεις ακροατών

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 6/10 στις 18:00 - Κρίση στη Μεσόγειο, προβλέψεις εβδομάδας, τα Σεληνιακά μέγαρα και προβλέψεις ακροατών!

Μη χάσετε σε αυτούς τους Αστρολογισμούς τις συγκλονιστικές εξελίξεις για τη Κύπρο και τις δυσκολίες στη περιοχή αλλά και το κρίσιμο ρόλο των μεγάλων δυνάμεων. Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις μας για τα 12 ζώδια αλλά και η ανάλυση για τα μέγαρα της Σελήνης. Τέλος προβλέψεις ακροατών. Σήμερα στις 18:00 στη σελίδα μας https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 29/9: προβλέψεις εβδομάδας, η οικονομική επιτυχία στο χάρτη και προβλέψεις ακροατών

Μη χάσετε τις σημαντικές εξελίξεις της εβδομάδας, τις κρίσιμες μοίρες, τα χρήματα πως φαινονται στο χάρτη αλλά και προβλέψεις ακροατών. Επίσης τι προβλέπεται για το δύσκολο πεπρωμένο των ΗΠΑ.

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί στις 19:00. Αναλυτικές προβλέψεις, αστροχαρτογραφία, διαχείρηση δύσκολων όψεων στο χάρτη

Μην χάσετε στις 14/4 στις 19:00 την δίωρη εκπομπή μας με αναλυτικές προβλέψεις για το επόμενο διάστημα αλλά και πως μπορούμε να διαχειριστούμε με τον κατάλληλο τρόπο αυτές τις όψεις ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στη ζωή μας. Επίσης πως η Αστροχαρτογραφία αλλάζει τις ζωές μας και μας οδηγεί σε καλύτερες η χειρότερες καταστάσεις στη ζωή μας; Μην χάσετε στο τέλος της εκπομπής τη γενική βαθμολογία των ακροατών και προβλέψεις επίσης για αυτούς!

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί στις 18:00 : Προβλέψεις, το πεπρωμένο των γυναικών και Ουρανός στο Ταύρο για το κόσμο, Ερμής ανάδρομος και προβλέψεις Ακροατών

Μην χάσετε σε αυτή μας την εκπομπή όλες τις αποκαλύψεις για τα 12 ζώδια για την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και για τη μοίρα των γυναικών και πως φαίνεται το πεπρωμένο τους. Επίσης ο Ουρανός στο Ταύρο τι θα φέρει στο κόσμο.. Ο Ερμής ανάδρομος πως θα επηρεάσει το κόσμο και μήπως τελικά είμαστε υπερβολικοί; Τέλος Προβλέψεις ακροατών

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 3/2 στις 18:00. Πως να διαχειριστούμε τις όψεις μας; Προβλέψεις Νέας Σελήνης

Μην χάσετε σε αυτούς τους αστρολογισμούς τις αναλυτικές προβλέψεις εβδομάδας αλλά και τη Νέα Σελήνη που συμβαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου.

Επίσης πως μπορούμε να βελτιώσουμε τις δύσκολες όψεις;

Μήπως βρίσκομαι σε κάποιο vortex αρνητικών καταστάσεων;

Προβλέψεις Ακροατών!

Μην χάσετε τους αστρολογισμούς σήμερα στις 18:00 https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 27/1: Αναλυτικές προβλέψεις Φεβρουάριου - Κένταυροι και Αστεροειδείς

Μην χάσετε στη σημερινή μας εκπομπή τις εξελίξεις του Φεβρουαρίου και ένα αφιέρωμα στους Κενταύρους και τους Αστεροειδείς και πως μας επηρεάζουν. Σήμερα στις 18:00 σας περιμένουμε στο chat της εκπομπής μας.

Συνδεθείτε εδώ: https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Την 30/12 στις 16:00 - 2019 νέα και εκπλήξεις. Η μεγάλη επετειακή εκπομπή των Αστρολογισμών!

Μην χάσετε αύριο 30/12 στις 16:00 το απόγευμα τη μεγάλη επετειακή εκπομπή των αστρολογισμών με πολλές αποκαλύψεις και νέα. Μαζί με μαθητές και αστρολόγους χαιρετίζουμε τη νέα χρονιά και σας υποσχόμαστε 5 ώρες γεμάτες νέα και αποκαλύψεις!

Συνδεθείτε στις 16:00 στο κεντρικό chat του site για πολλές αποκαλύψεις και δώρα!

https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 18:00 στις 18/11: Σημαντικές επιρροές του 2019

Μην χάσετε σήμερα μία εκπομπή που θα μείνει αρκετό διάστημα για να την ακούτε

Βασικές προβλέψεις περιόδου για όλα τα ζώδια

Ποιες οι σημαντικότερες επιρροές για το 2019;

Τι θα συμβεί σε Ελλάδα και Κόσμο;

Ωροσκόπος, ιδεώδες και πεπρωμένο!

Τέλος δύο βαθμολογίες για τους ακροατές μας σήμερα την ώρα της εκπομπής

Read More
Christos Archos
Συνέντευξη στο site starsecrets.gr

Ελληνικό, ώρα 6:50. Περιμέναμε από πιο νωρίς τον Χρήστο Άρχο ένεκα και της απόστασης που είχαμε για να φτάσουμε εκεί. Διαπιστώνουμε ότι είναι ήδη εκεί και μας περιμένει! ‘’Άγγλος στα ραντεβού του’’ σκέφτομαι. Μας υποδέχεται με ένα χαμόγελο και μας καλωσορίζει. Στη συνέχεια μας απολογείται που δε θα μπορέσει να μας δεχτεί στο σπίτι του. Μας πηγαίνει σε ένα όμορφο και ήσυχο καφέ και γίνονται και οι πρώτες κουβέντες για να σπάσει και ο πάγος. Η αμηχανία μας είναι φανερή. Του ζητάω συγγνώμη και του εξηγώ ότι είναι η πρώτη μου συνέντευξη. Αμέσως και χωρίς να με κρίνει μου λέει να μην αγχώνομαι.  Δηλώνει φανατικός αναγνώστης του Starsecrets. Θα μας βοηθήσει ο ίδιος. Σίγουρος για τον εαυτό του και για τις γνώσεις του μας μιλάει για όλα όσα θέλουμε και θα ήθελαν ίσως και οι αναγνώστες να μάθουν. Αυτό που ακολουθεί είναι το αποτέλεσμα μιας εγκάρδιας και αποκαλυπτικής συνέντευξης:

Read More
Αστρολογισμοί 11/11 στις 18:00 - Με όλα τα εμπόδια προχωράμε μπροστά

Μην χάσετε σε αυτή την εκπομπή των αστρολογισμών τις σημαντικές εξελίξεις τις περιόδου με τους πλανήτες να αλλάζουν το σκηνικό της ερχόμενης περιόδου. Πέρα απο τις εβδομαδιαίες προβλέψεις μας θα έχουμε και την ανάλυση των Αρχετύπων των ζωδίων και τη μοίρα που αντιστοιχεί στους ανθρώπους.

Στο τέλος προβλέψεις για τους ακροατές της 5ης και 6ης σελίδας απο το forum!

Σας περιμένουμε σήμερα στις 18:00 στο https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio με το chat της εκπομπής μας για να συζητήσουμε όσα μας ενδιαφέρουν!

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί 21/10 στις 18:00. Αναλυτικές προβλέψεις Νοέμβριος 2018, απο την Θλίψη στην ευτυχία

Μην χάσετε σε αυτή μας την εκπομπή στις 18:00 όλες τις εξελίξεις για το Νοέμβριο του 2018 με τις αναλυτικές μας προβλέψεις. Τι θα συμβεί στα 12 ζώδια και τι θα πρέπει να περιμένουμε. Επίσης οι μεγάλες αλλαγές με Δία στον Τοξότη και Ουρανό ξανά στο Κριό αλλά και μην ξεχνάτε προβλέψεις για όλους τους ακροατές!

Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί στις 18:00 Προβλέψεις εβδομάδας, η νέα σελήνη, οι πύλες του ζωδιακού και Βαλκάνια και κρίσεις

Μην χάσετε αυτή τη Κυριακή στους Αστρολογισμούς όλες τις εξελίξεις για την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και την επερχόμενη Νέα Σελήνη. Ποιες ειναι οι πύλες του ζωδιακού και πως μας επηρεάζουν το πεπρωμένο;

Read More
Christos Archos
Ήλιος - Κρόνος 20/9 - 2/10: Πειθαρχία αλλά και αναστολές! Τι να προσέξουν τα 12 ζώδια;

Με τον Ήλιο - Κρόνο σε τετράγωνο προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις φοβίες μας και τις αναστολές μας αλλά και κυρίως προσπαθούμε να κατανοήσουμε την προβληματική στα ψυχοσωματικά μας στοιχεία τα οποία και μπορούν να μας οδηγησουν σε διάφορα εμπόδια στην καθημερινή μας ζωή.

Read More
Αστρολογισμοι 9/9 στις 19:00

Αγαπητοί φίλοι μην χάσετε σήμερα τους αστρολογισμούς με μία ιδιαίτερη θεματολογία

 Πως θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που υπόσχεται νέα ξεκινήματα; 

 Τι θα συμβεί με την Πορεία της Αφροδίτης στο Σκορπιό που θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα κάνει και την Αναδρομή της στο ζώδιο αυτό; 

 Επίσης μην χάσετε το ξεκίνημα του νέου συστήματος πρόβλεψεις που ολοένα και περισσότεροι ακροατές θα ακούν τη δωρεάν πρόβλεψη τους και 

 Σχέσεις και οικονομικές απολαβές: μήπως η σχέση σου, σου δημιουργεί οικονομικό πρόβλημα; 

 Σήμερα μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο chat  https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos
Αναλυτικές προβλέψεις Σεπτέμβριος 2018! Αστρολογισμοί στις 19:00 26/8

Μην χάσετε σήμερα στις 19:00 τις αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για το μήνα Σεπτέμβριο 2018 με όλες τις εξελίξεις. Μπείτε και ακούστε όλα τα νέα μας και τις εξελίξεις μας και τι θα μας περιμένει το επόμενο χρονικό διάστημα!  Στις 19:00 μπείτε εδώ: https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio


Read More
Christos Archos
Αστρολογισμοί live στις 19:00 - Γιατί σημαντικός δεν είναι ο "καρμικός" έρωτας αλλά αυτός που σου αλλάζει δρόμο στη στροφή και σε πάει στον Ουρανό!

Γιατί σημαντικός δεν είναι ο "καρμικός" έρωτας αλλά αυτός που σου αλλάζει δρόμο στη στροφή και σε πάει στον Ουρανό! 

Έρωτες - Πάθη - Λάθη και μία οικονομική κρίση κάτω απο τον αιώνιο Ελληνικό Ήλιο απο το Ελληνικό για όλο το Κόσμο, σήμερα στις 19:00 σας περιμένουμε με μία ιστορία αγάπης, τη δική σας και πως ξεδιπλώνετε στο χάρτη μας αλλά και πως μπορούμε να νικήσουμε τη κρίση! 

Στις 19:00 https://www.christosarchos.gr/live-chat-radio

Read More
Christos Archos