Διελαύνοντα μεσοδιαστήματα: Οι «αόρατες» δυνάμεις του συστήματος διελεύσεων

Οι Διελεύσεις αποτελούν ίσως το κύριο εργαλείο πρόβλεψης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αστρολογία. Στην πραγματικότητα όμως οι διελεύσεις αποτελούν μία υπεραπλουστευμένη πολλές φορές μέθοδο. Έχουμε πει και στο παρελθόν βέβαια ότι η προσπάθεια μιας ολοκληρωμένης πρόβλεψης μόνο μέσω μιας τεχνικής είναι τουλάχιστον αφελής και βέβαια επικίνδυνη όταν χρησιμοποιείται από επαγγελματίες αστρολόγους που θα πρέπει να έχουν μία πιο συνθετική ματιά στην ανάλυση των μελλοντικών προοπτικών των ανθρώπων που τους εμπιστεύονται.

Read More
ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Προβλέψτε με οδηγό τα γενέθλια σας.

Μία πετυχημένη και άκρως βοηθητική μέθοδος πρόβλεψης είναι η ηλιακή επιστροφή.  Μας βοηθά ιδιαίτερα όταν θέλουμε να καταλάβουμε σε ένα χάρτη το χρώμα της χρονιάς που έρχεται. Η ηλιακή επιστροφή είναι ουσιαστικά πως είναι ο χάρτης την στιγμή που ο Ήλιος βρίσκεται στην ίδια μοίρα και λεπτό με αυτό της γέννησης. Επειδή όμως αυτό δεν γίνεται ποτέ την ίδια ώρα έχουμε αλλαγές στους οίκους και βέβαια στη θέση των πλανητών καθώς ουσιαστικά μιλάμε για της διελεύσεις της μέρας που ο ήλιος κάνει ακριβής σύνοδο με τον γενέθλιο ήλιο μας.

Read More
H πρώτη Ηλιακή επιστροφή: Η ηλιακή επιστροφή της ζωής μας

Σίγουρα η Ηλιακή επιστροφή είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για να μπορέσουμε να προβλέψουμε. Μας δίνει ένα αρκετά αναλυτικό και περιεκτικό σκηνικό της χρονιάς που θα έρθει και βέβαια μας βοηθά πολύ εύκολα να μπορέσουμε να εντοπίσουμε γεγονότα με αρκετή ακρίβεια που άλλες τεχνικές δεν μπορούν για διάφορους λόγους. Η Ηλιακή επιστροφή βέβαια είναι μία τεχνική που εχει κακοχρησιμοποιηθεί από πολλούς τα τελευταία χρόνια. Η ευκολία της κατάστρωσης της με τα τελευταία προγράμματα αστρολογίας έχει οδηγήσει σε μία υπεργενικευμένη χρήση της που όμως τελικά της μειώνει την αξία της. Η Ηλιακή επιστροφή θα πρέπει να ξέρουμε ότι είναι η στιγμή όπου ο Ήλιος από διέλευση βρίσκεται στο ίδιο ακριβώς ζωδιακό μήκος με τον Ήλιο στην γενέθλια θέση του και με βάση την ακριβής στιγμή μελετάμε το ωροσκόπιο που έχουμε.

Read More
Επανασύνδεση και Αστρολογία!

Πως μπορούμε να την ανιχνεύσουμε;
Η επανασύνδεση είναι ίσως από τα πιο κοινά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ένας αστρολόγος αυτήν την περίοδο, μιας και οι διαταραχές που συμβαίνουν στις σχέσεις έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στην απελπισία.

Ο έρωτας είναι μία …μεγάλη πληγή. Από τα αρχαία κιόλας χρόνια οι άνθρωποι έβαζαν τον έρωτα σε πρώτο πλάνο, καθώς αυτός αποτελεί την κινητήριο δύναμη που μας κάνει να αλλάζουμε και μας δίνει ενέργεια να συνεχίσουμε. Η απώλεια ενός έρωτα όμως πολλές φορές εξομοιώθηκε από ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών με τον ίδιο το θάνατο, μιας και κάθε χωρισμός, από μια άποψη, είναι και ένας θάνατος.

Read More
Τα δώρα του Πλούτωνα!

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν συνήθως μέσα από τις διελεύσεις του Πλούτωνα, να τρομάξουν ή και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Σίγουρα δεν είναι και οι πιο εύκολες όψεις που μπορεί να κάνει αλλά για ένα μαχητή της ζωής που προσπαθεί να εξελιχθεί και να προχωρήσει στη ζωή του, οι όψεις του Πλούτωνα μπορούν να είναι κυριολεκτικά δώρα.

Read More
Επιστροφή Δία στο Χάρτη!

Δίας : Πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας. Της επέκτασης και της επίτευξης. Ο Δίας είναι ο πλανήτης κύρια βασικός στο να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους και να μπορέσουμε να επεκταθούμε σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Πλανήτης υπαίτιος για αλλαγές στις ζωές μας κάνοντας πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες.

Στην επιστροφή του Δία μία φορά κάθε 12 χρόνια όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Δία καταφέρνουμε να ανοίξουμε αν το θελήσουμε μία νέα πόρτα στη ζωή μας,. Μία νέα προοπτική.

Read More
Προοδευτική Σελήνη: Η Κυρία επι των τιμών!

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ανάλυσης ωροσκοπίου είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε την προοδευμένη Σελήνη. Η Σελήνη και ο Ήλιος λοιπόν καθώς προχωρούν, μέσα από τη μέθοδο της προόδου, ουσιαστικά αλλάζουν φάσεις όπως κάνουν και στην πραγματικότητα. Με τη μόνη διαφορά ότι οι φάσεις που αλλάζουν εδώ, είναι σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο στο χάρτη ενός ατόμου. Οι φάσεις της Σελήνης σε σχέση με τον Ήλιο είναι 8

Read More
Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή!

Γιατί πολλές φορές ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε…
Αν πιστεύεις ότι ο γενέθλιος χάρτης σου είσαι εσύ και ουσιαστικά σου υπόσχεται αυτό που είσαι μέχρι και σήμερα τότε κλείσε αυτό το άρθρο και μπορεί να συνεχίσεις με κάτι άλλο. Τώρα ας συνεχίσουμε οι υπόλοιποι…

Ο Γενέθλιος χάρτης μας δεν είναι αυτό που είμαστε σήμερα, ευτυχώς για πάρα πολλούς λόγους. Το πιο βασικό είναι ότι το σύμπαν δεν είναι ντετερμινιστικό άρα έχουμε τόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Σαφώς όλοι έχουν όρια και όχι άπειρες επιλογές αλλά υπάρχουν κάποια πλαίσια που μπορούμε να κινηθούμε. Ξεκινώντας λοιπόν από αυτή τη βασική και ουσιαστική αρχή θα πρέπει να εξηγήσουμε και κάποια άλλα πράγματα.

Read More