Επανασύνδεση και Αστρολογία!

Πως μπορούμε να την ανιχνεύσουμε;
Η επανασύνδεση είναι ίσως από τα πιο κοινά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ένας αστρολόγος αυτήν την περίοδο, μιας και οι διαταραχές που συμβαίνουν στις σχέσεις έχουν οδηγήσει πολλούς ανθρώπους στην απελπισία.

Ο έρωτας είναι μία …μεγάλη πληγή. Από τα αρχαία κιόλας χρόνια οι άνθρωποι έβαζαν τον έρωτα σε πρώτο πλάνο, καθώς αυτός αποτελεί την κινητήριο δύναμη που μας κάνει να αλλάζουμε και μας δίνει ενέργεια να συνεχίσουμε. Η απώλεια ενός έρωτα όμως πολλές φορές εξομοιώθηκε από ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών με τον ίδιο το θάνατο, μιας και κάθε χωρισμός, από μια άποψη, είναι και ένας θάνατος.

Read More
Τα δώρα του Πλούτωνα!

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν συνήθως μέσα από τις διελεύσεις του Πλούτωνα, να τρομάξουν ή και να τρομοκρατήσουν τον κόσμο. Σίγουρα δεν είναι και οι πιο εύκολες όψεις που μπορεί να κάνει αλλά για ένα μαχητή της ζωής που προσπαθεί να εξελιχθεί και να προχωρήσει στη ζωή του, οι όψεις του Πλούτωνα μπορούν να είναι κυριολεκτικά δώρα.

Read More
Christos Archos
Επιστροφή Δία στο Χάρτη!

Δίας : Πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας. Της επέκτασης και της επίτευξης. Ο Δίας είναι ο πλανήτης κύρια βασικός στο να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους και να μπορέσουμε να επεκταθούμε σε πολλούς τομείς της ζωής μας. Πλανήτης υπαίτιος για αλλαγές στις ζωές μας κάνοντας πιο σημαντικές και ενδιαφέρουσες.

Στην επιστροφή του Δία μία φορά κάθε 12 χρόνια όταν ο Δίας κάνει σύνοδο με τον γενέθλιο Δία καταφέρνουμε να ανοίξουμε αν το θελήσουμε μία νέα πόρτα στη ζωή μας,. Μία νέα προοπτική.

Read More
Προοδευτική Σελήνη: Η Κυρία επι των τιμών!

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ανάλυσης ωροσκοπίου είναι να μπορέσουμε να καταλάβουμε την προοδευμένη Σελήνη. Η Σελήνη και ο Ήλιος λοιπόν καθώς προχωρούν, μέσα από τη μέθοδο της προόδου, ουσιαστικά αλλάζουν φάσεις όπως κάνουν και στην πραγματικότητα. Με τη μόνη διαφορά ότι οι φάσεις που αλλάζουν εδώ, είναι σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα και παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο στο χάρτη ενός ατόμου. Οι φάσεις της Σελήνης σε σχέση με τον Ήλιο είναι 8

Read More
Η προοδευτική Ηλιακή επιστροφή!

Γιατί πολλές φορές ξεχνάμε ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε…
Αν πιστεύεις ότι ο γενέθλιος χάρτης σου είσαι εσύ και ουσιαστικά σου υπόσχεται αυτό που είσαι μέχρι και σήμερα τότε κλείσε αυτό το άρθρο και μπορεί να συνεχίσεις με κάτι άλλο. Τώρα ας συνεχίσουμε οι υπόλοιποι…

Ο Γενέθλιος χάρτης μας δεν είναι αυτό που είμαστε σήμερα, ευτυχώς για πάρα πολλούς λόγους. Το πιο βασικό είναι ότι το σύμπαν δεν είναι ντετερμινιστικό άρα έχουμε τόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να κάνουμε ανάμεσα σε πολλές επιλογές. Σαφώς όλοι έχουν όρια και όχι άπειρες επιλογές αλλά υπάρχουν κάποια πλαίσια που μπορούμε να κινηθούμε. Ξεκινώντας λοιπόν από αυτή τη βασική και ουσιαστική αρχή θα πρέπει να εξηγήσουμε και κάποια άλλα πράγματα.

Read More