Κύκλοι μαθημάτων Αστρολογίας

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολοκληρωμένοι κύκλοι σπουδών με  πρόσβαση σε βιβλία, άρθρα, σεμινάρια και συνεχής εκπαίδευση!

Δυνατότητα και μαθημάτων από απόσταση!

 

Γενέθλια ανάλυση (1 χρόνος)

Η βάση κάθε επιτυχημένου αστρολόγου, βασική γενέθλια ανάλυση του χάρτη, χαρακτήρας, προσωπικότητα, επιρροές, γενέθλια υπόσχεση. H εξήγηση γιατί κάποια πράγματα πάνε στραβά χρόνια και πως μπορούμε να τα αλλάξουμε επιτυχημένα.

 

Συστήματα πρόβλεψης (1 χρόνος)

Η ουσία της αστρολογίας για πολλούς, όλα τα ουσιαστικά συστήματα πρόβλεψης, διελεύσεις, προοδευτικά, ηλιακά τόξα, ηλιακές επιστροφές, σεληνιακές επιστροφές, κύριες κατευθύνσεις, αστρογεωγραφία και διόρθωση ωροσκοπίου.

 

Συναστρία σχέσεων (5 μήνες)

Ανακαλύπτουμε το δυναμικό της σχέσης τις δυνατότητες της αλλά και τη πιθανότητα δημιουργίας και όχι μόνο.  Μπορεί μία σχέση να κρατήσει, ποια είναι τα βασικά συστατικά της σχέσης, η δέσμευση, το χρήμα, η αγάπη ή πως θα επηρεαστούν οι άνθρωποι στη σχέση από εξωγενείς παράγοντες.

 

Κοσμοβιολογία (1 χρόνος)

H ανάλυση των μεσοδιαστημάτων αποκαλύπτει πτυχές που άλλες μέθοδοι μπορούν πιο δύσκολα. Η Κοσμοβιολογία μπορεί να μας δώσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για σχέσεις, χρήματα, γεννήσεις, γάμους και άλλα σημαντικά γεγονότα ενώ η ανάλυση υγείας είναι από τις πλέον σημαντικές και συγκεκριμένες.

 

Ελληνιστική Αστρολογία (1μιση χρόνος)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην Αστρολογία των προγόνων μας από το Ά μέχρι το Ω!  Όλη η γνώση των Αρχαίων Ελλήνων μέσα από τα δικά τους βιβλία και τις τελευταίες  εξελίξεις στην ανακάλυψη της αρχαίας γνώσης.

 

Αστροψυχολογία (2μιση χρόνια)

Ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην αστροψυχολογία. Η κατανόηση της προσωπικότητας δεν είναι κάτι απλό, βιολογικές, περιβαλλοντικές και άλλες επιρροές έρχονται να σμιλεύσουν τον εαυτό μας. Πολλές φορές ψυχολογικά προβλήματα μας εμποδίζουν να γίνουμε ευτυχισμένοι, η σωστή κατανόηση του χάρτη μας με την κατάλληλη αστροσυμβουλευτική προσέγγιση μπορεί να μας δώσει λύσεις.

Αφροδίτης 58 Ελληνικό

Τηλ: 211 71 03 433—6906690286

Christos Archos