Κάνετε συνεδρίες?

Βεβαίως, το γραφείο μου είναι στο Ελληνικό και μπορώ επίσης να εξυπηρετήσω και αν δε μπορείς να έρθεις μέσω τηλεφώνου, skype ή Facebook Messenger.
Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας από εδώ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν δεν ξέρω την ώρα μου?

Υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική που θα πρέπει τότε να βρούμε την ώρα γέννησης, κανένα αστρολογικό ραντεβού δεν μπορεί να είναι σωστό χωρίς τη σωστή κατοχή της ώρας της γέννησης. Πάντα σημαντικό είναι να πάτε να πάρετε και τη Ληξιαρχική πράξη Γέννησης.

Μπορώ να κάνουμε σήμερα ραντεβού?

Η συνεδρία είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο μιλάμε για το μέλλον ενός ανθρώπου. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει σωστή προετοιμασία έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Δύο μέρες νωρίτερα από τη καθορισμένη ημερομηνία καλό θα ήταν να έχω τα στοιχεία γέννησης.

Ποια στοιχεία χρειάζονται για να κάνω μία συνεδρία?

Η Δική σας Ημερομηνία – ώρα και Πόλη είναι απαραίτητες (καθώς και πόλη που μένετε αν έχετε μετακομίσει) επίσης ότι στοιχεία έχετε από άτομα που σας απασχολούν είναι πολύ βοηθητικά.

 

Κάνετε Μαθήματα?

Ναι, τα μαθήματα γίνονται για αρχάριους και προχωρημένους για πολλούς κύκλους που μπορεί να σε απασχολούν αλλά γίνονται και από το γραφείο μου αλλά και από απόσταση μέσω επαγγελματικής ταμπλέτας.

Ότι πούμε στη συνεδρία δεν αλλάζει?

Όχι, είμαστε όντα με ελεύθερη βούληση και μπορούμε τις δυσκολίες και τα διάφορα προβλήματα να τα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα.

Ποια είναι τα στοι-χεία επικοιννίας σας?

Τα τηλέφωνα μου είναι 211 71 03 433 και 690 6690 286 αλλά και το mail μου το carchos@outlook.com
Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας από εδώ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορώ να έχω τη συνεδρία?

Βέβαια, η συνεδρία ηχογραφείται έτσι ώστε να μπορείτε να την έχετε σε επανάληψη να την ακούσετε.