Σελήνη και Σεξουαλική συμβατότητα!

Πολλές φορές παραβλέπεται  η σπουδαιότητα της Σελήνης στο σεξουαλικό επίπεδο κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο. Η Σελήνη στον τομέα των σχέσεων, μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε πόσο ένα άτομο μπορεί να προσφέρει συναίσθημα μέσα σε μία σχέση αλλά και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

 

blue-moon-large.jpg

 

Σελήνη στο:

 

Κριό: Με τη σελήνη στο Κριό το άτομο είναι ικανό σαφώς να προσφέρει ιδιαίτερα παθιασμένο έρωτα και πάθος αλλά η δύναμη του Κριού χάνεται γρήγορα και ο Κριός μπορεί να αδειάσει συναισθηματικά πριν πάρει χαμπάρι ο άλλος τι έγινε.

Ταύρο: Με τη Σελήνη στο Ταύρο έχουμε συνήθως τον άνθρωπο που στον έρωτα έστω και με ψευδή τρόπο θέλει να νοιώθει ότι υπάρχει συναίσθημα. Άτομα πιστά, προσφέρουν συνήθως στο σεξουαλικό κομμάτι ιδιαίτερη συναισθηματική ζεστασιά η οποία όμως δεν θα πρέπει να συγχέεται με τη ζεστασιά του Καρκίνου για παράδειγμα ( μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι καθαρή ζωική ενέργεια)

Δίδυμο:  Ο Δίδυμος είναι δύσκολο να μπορέσει να συνδέσει τον έρωτα με το συναίσθημα, πιο πολύ τη συνδέει με το παιχνίδι και την ανακάλυψη. Σαφώς και μπορεί να προσφέρει αγάπη αυτή η θέση αλλά δεν είναι από τα μεγαλύτερα ατού της.

Καρκίνο:  Με τη Σελήνη στον Καρκίνο η ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα είναι ιδιαίτερα έντονη και πολλές φορές χάρις σε αυτήν, παραβλέπονται άλλα πράγματα στη σχέση. Ίσως η ανάγκη για συναίσθημα να είναι κάποιες φορές τόσο δυνατή που επισκιάζει το πάθος.

Λέων:  Το Λιοντάρι στο συναισθηματικό επίπεδο είναι αρκετά δοτικό αλλά αργεί να το εκφράσει στον σεξουαλικό τομέα. Η τάση του να θέλει να τον θαυμάζουν και να ζει πολυτελώς, κάποιες φορές μπορεί να τον κάνει να χάσει το πραγματικό στίγμα μίας σεξουαλικής σχέσης.

Παρθένο:  Η παρθένος δύσκολα θα μπορέσει να εκφραστεί συναισθηματικά στο σεξουαλικό επίπεδο αλλά εάν συμβεί είναι μία θέση που μπορεί να δέσει απόλυτα μία τέτοια Σελήνη, το συναίσθημα αρχικά υπέρ-αναλύεται για αυτό και η προσπάθεια του ατόμου να βάλει στο σεξ και το συναίσθημα αρχικά μπορεί να αγχώσει.

Ζυγό:  Ο Ζυγός είναι περισσότερο ρομαντικός παρά συναισθηματικός στον έρωτα και θέλει τον τρόπο του. Για να μπορέσει και αυτός να εκφράσει τις βαθύτερες σεξουαλικές του ανάγκες θα εκφραστεί συναισθηματικά αλλά ποτέ ιδιαίτερα έντονα γιατί αυτό τον «τρακάρει».

Σκορπιό: Ο Σκορπιός αρχικά θα αδιαφορήσει για το συναισθηματικό κομμάτι στο σεξ. Η ενέργεια είναι στοχευμένη έντονα στην πράξη και δεν ενδιαφέρεται για το συναισθηματικό κομμάτι. Όσο περνάει όμως ο καιρός, με ένα συγκεκριμένο άτομο, αυτό αλλάζει και μπορεί να προσφέρει ιδιαίτερο πάθος και συναίσθημα. Ποτέ όμως δεν θα είναι «γλυκός».

Τοξότη:  Ο Τοξότης δεν θα μπορέσει εύκολα να παραδοθεί συναισθηματικά στον έρωτα, περισσότερο το αντιλαμβάνεται σαν παιχνίδι και το εκφράζει πολύ διαφορετικά. Παρόλα αυτά με το χρόνο θα μπορούσε να εκφραστεί περισσότερο.

Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως συνήθως είναι από τις πλέον δύσκολες περιπτώσεις και έχει αρκετά ζητήματα στην έκφραση της σεξουαλικότητας.  Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκτιμήσει το συναίσθημα κατά τη σεξουαλική πράξη εκτός και αν συμμετέχουν άλλοι πλανήτες.

Υδροχόο: Ο Υδροχόος αντιλαμβάνεται  το σεξ περισσότερο σαν μία φιλική συμμετοχή παρά σαν μία έκφραση τεράστιου πάθους. Το υπερβολικό συναίσθημα θα τον μπλοκάρει και δεν θα τον αφήσει να νοιώσει ελεύθερος για να μπορέσει να παίξει.

Ιχθύ: Οι Ιχθείς είναι από τους πλέον ρομαντικούς και συναισθηματικούς ανθρώπους στη σεξουαλική πράξη. Είναι το ζώδιο που περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο έχει την ανάγκη για συναισθηματική επαφή μαζί με την ερωτική.