Ο Ιδανικός γάμος με βάση τον ωροσκόπο σας!

Αν ο Ωροσκόπος σας είναι….

cebaceb1cf84ceaccebbcebfceb3cebfcf82.jpg

 

ΚΡΙΟΣ

Ζητάτε έναν σύντροφο ο οποίος να μπορεί να κατανοήσει το αγωνιστικό σας πνεύμα και να μπορεί να σας ακολουθεί στα πιο τρελά σας όνειρα. Σίγουρα ένας γάμος χωρίς πάθος δεν θα ήταν το καλύτερο σας. Χρειάζεστε συναίσθημα και πάθος και όσο και αν οι επιστήμονες σας λένε ότι ένας γάμος είναι ένα συμβόλαιο συμβίωσης εσείς είστε της παλιάς σχολής, θα παντρευτείτε από τρελό έρωτα και μόνο. Αν φύγει το πάθος βέβαια, σχολάει και ο έρωτας και για αυτό πρέπει να τον ανανεώνετε.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλετε ένα γάμο σταθερό χωρίς πολλά απρόοπτα και πάνω από όλα αν είναι να παντρευτείτε θέλετε να έχει οικονομική ασφάλεια. Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα για σας είναι το κατά πόσο ο άνθρωπος που θα παντρευτείτε θα είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Και παρόλο που οι Καρκίνοι είναι το ζώδιο που αγχώνεται πιο πολύ από όλα, ούτε εσείς πάτε πίσω. Μην παντρευτείτε πάντως αν δεν έχετε εξασφαλίσει την οικονομική σας ασφάλεια, γιατί θα δυστυχήσετε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς για να παντρευτείτε θέλετε ένα πολύ ιδιόμορφο γάμο, καταρχάς θέλετε ένα πνευματώδη έξυπνο σύντροφο που να είναι και περιπετειώδης και να παραμείνει περιπετειώδης μετά τον γάμο. Η ρουτίνα είναι κάτι που δεν αντέχετε και όταν νοιώσετε ότι η σχέση σας βαλτώνει, σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να φύγετε. Φροντίστε να δίνετε αρκετές δόσεις ανανέωσης στη σχέση σας και να μην αφήνετε το χρόνο σας ανεκμετάλλευτο. Μία τελευταία συμβουλή, ένας σύντροφος ο οποίος σας τραβάει λόγο των σωματικών του προσόντων αλλά από μυαλό τίποτα, μπορεί να σας αρέσει αρχικά αλλά στο τέλος θα μοιχεύσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι άλλο θα μπορούσε να θέλει ένας Καρκίνος εκτός από ένα ήσυχο σπιτικό όπου θα μπορούσε να νοιώθει ασφάλεια και ηρεμία. Θέλει να αναβιώσει τα παιδικά του χρόνια με την ζεστασιά και την ηρεμία τους και αν δεν ήταν ήρεμα να έχ,ει μία δεύτερη ευκαιρία ώστε να μπορέσει να περάσει αυτή τη φορά όσο το δυνατόν καλύτερα. Φροντίστε να παντρευτείτε έναν άνθρωπο που να μπορεί να στηρίξει ένα σπίτι και να νοιάζεται για αυτό, ένας γοητευτικός αλλά τεμπέλης άνθρωπος δεν είναι για εσάς.

 

ΛΕΩΝ

Δεν μπορείτε κάποιον μίζερο σύντροφο που να σας περιορίζει, ένα γάμος σαν το δικό σας πρέπει να είναι άνετος και να μπορείτε όσο το δυνατόν να περνάτε πιο κοσμικά και πετυχημένα απολαμβάνοντας θαυμασμό από τους ανθρώπους για την επιτυχία σας. Φροντίστε λοιπόν πάνω από όλα να έχετε διασφαλίσει ένα σύντροφο που να καταλαβαίνει ότι ουσιαστικά θα θέλατε να είστε πριγκίπισσες και θα μπορεί να ικανοποιεί αυτές σας τις επιθυμίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο καλύτερος γάμος για εσάς είναι αυτός που θα μπορεί να σας κάνει να ζείτε την καθημερινότητα σας όσο το δυνατόν πιο όμορφα και να μην αγχώνεστε με τα μικροπροβλήματα. Θέλετε οπωσδήποτε ένα σύντροφο με κατανόηση και λίγο πιο ευαίσθητο από εσάς βέβαια, για να μπορεί να σας βγάζει από την ψυχρή σας καθημερινότητα που την αγαπάτε αλλά και την βαριέστε παράλληλα. Αποφύγετε τους λαμπερούς και τρελλιάρηδες (π.χ Δίδυμοι) συντρόφους γιατί μπορεί να σας εξιτάρουν αρχικά αλλά οι ουσιαστικές διαφορές σας, δεν θα βοηθήσουν το γάμο.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο γάμος σας πρέπει να είναι γεμάτος από όμορφα πράγματα και πολύ έντονα συναισθήματα. Δεν θα αντέχατε να παντρευτείτε και να είστε μέσα σε ένα μόνιμο χάος. Θέλετε να περνάτε έντονες και όμορφες στιγμές. Αποφύγετε ένα σύντροφο ο οποίος δεν κατανοεί την στάση ζωής σας, ότι δηλαδή δεν φτάνει το «απλά να ζούμε καλά και να επιβιώνουμε». Χρειάζεστε έναν άνθρωπο που να θέλει να σας πηγαίνει στα άστρα. Μην βουλιάξετε με ένα σύντροφο που απλά θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά ενώ εσείς είστε γεννημένοι για παραμύθια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γάμος χωρίς συμβιβασμούς, αυτό είναι που πραγματικά θέλετε, ένα γάμο που να είναι γεμάτος συναισθήματα,  αμοιβαία κατανόηση και να είσαστε μαζί μέχρι και το θάνατο. Βέβαια το πιο σημαντικό είναι ο γάμος να έχει και ένα πολύ δυνατό σεξουαλικό προφίλ γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσετε να μείνετε για πολύ καιρό. Ένας γάμος για εσάς είναι η απόλυτη αφοσίωση και πρέπει να τα δίνετε αλλά και να τα παίρνετε όλα από τον σύντροφο σας. Μην διαλέξετε επιφανειακούς συντρόφους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θέλετε ένα γάμο λίγο light για τα κοινωνικά δεδομένα της χώρας μας τουλάχιστον. Καταρχάς θέλετε να έχετε την ελευθερίας σας και ακόμη και μέσα στο γάμο. Να έχετε τη δική σας ξεχωριστή ζωή γιατί δεν μπορείτε με λίγα λόγια όλη την ώρα να έχετε τον σύντροφο σας πάνω από το κεφάλι σας. Μαζί του όμως θέλετε πάνω από όλα να περνάτε ξεχωριστές στιγμές και ιδιαίτερες καταστάσεις. Παράλληλα, ενώ η ρουτίνα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας, ένας σύντροφος που να κάνει απλά καλό sex δεν σας φτάνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο γάμος που σας ταιριάζει είναι αυτός όπου δεν θα αγχώνεστε για τα οικονομικά του γάμου σας. Θέλετε στο μεγαλύτερο βήμα της ζωής σας να ξέρετε και εσείς αλλά και ο σύντροφος σας ότι θα παλέψετε σκληρά για να μπορέσετε να στήσετε ένα ασφαλές σπιτικό, μακριά από τα προβλήματα και τις δυσκολίες των περισσότερων νοικοκυριών. Μην διαλέξετε ένα σύντροφο που του αρέσει απλά να περνάει καλά καθώς όσο και αν σας συγκλονίζει η παιδική του αφέλεια, θα πικραθείτε πολύ και οι δύο και θα έχετε καταστρέψει τις ζωές σας στο τέλος.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους περισσότερους Υδροχόους ο γάμος δεν σας ταιριάζει. Αν θελήσετε να παντρευτείτε μόνο για να κάνετε παιδιά καλ,ύτερα να μην παντρευτείτε. Θέλετε τη ζωή την και ανεξαρτησία σας. Σε ένα τόσο μεγάλο κόσμο με τόσο σπουδαία πράγματα γύρω σας, είναι πολύ δύσκολο να επικεντρωθείτε σε έναν μόνο άνθρωπο και να φυλακιστείτε σε μία σχέση όπου σας περιορίζει τόσο. Προσπαθήστε απλά να βάλετε κάποιες προτεραιότητες στο τι θέλετε περισσότερο και διαλέξτε ένα σύντροφο που να μπορεί να ακολουθήσει εσάς ή τη δική του ζωή χωρίς να σας σφίγγει το λουρί.

 

ΙΧΘΥΣ

Τι άλλο από ένα γάμο από ρομάντζο και από μεγάλο έρωτα. Θέλετε ένα γάμο με ένα άνθρωπο που να μπορεί να καταλάβει τις ευαισθησίες σας από τη μία και από την άλλη να μπορεί να στηρίζει εσάς και το σπίτι. Εσείς προτιμάτε να είστε στα μετόπισθεν και να κάνετε όλο το υπόλοιπο τρέξιμο. Ένας γάμος χωρίς έντονα συναισθήματα και χωρίς ευαισθησίες και ρομαντικές στιγμές δεν σας αξίζει. Για αυτό όταν θα διαλέξετε τον άνθρωπο σας, επιλέξτε κάποιον πιο σκληρό από εσάς για να βγαίνει έξω στη ζωή δυναμικά αλλά και να κατανοεί ότι μέσα στο σπίτι πρέπει να μεταμορώνεται στην ενσάρκωση του πρίγκιπα του παραμυθιού. Άλλωστε υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ,μην σας πείσουν ότι αυτά είναι…παραμύθια.