Πρωθυπουργός Κροατίας: Η Κροατία σε 8 χρόνια μέλος του Ευρώ

Την διάθεση της Κροατίας να είναι μέλος της Ευρωπαικής νομισματικής κοινότητας εξέφρασε ο πρωθυπουργός της χώρας Andrej Plenkovic. Είναι μία γενική επιρροή στα βαλκάνια απο τη πρώτη της Σοβιετικής ένωσης να θέλουν να γίνουν μέλη της Ευρωπαικής Ένωσης με βασικό πρότυπο μέχρι και το 2010 την ίδια την Ελλάδα. 

Δεδομένου βέβαια ότι ακόμη δε ξέρω αν θα υπάρχει το ευρώ στη μορφή που το ξέρουμε σήμερα, θεωρώ ότι η Κροατία έχει να αντιμετωπίσει σκληρές αλλαγές το επόμενο χρονικό διάστημα μιας και οι Λέοντες που έχει στο χάρτη της θα έχουν Ουράνιες εκπλήξεις αλλά και δυνατές εκλέιψεις να βαράνε δομές του κράτους ενώ την ίδια στιγμή οι Πλανήτες στον Αιγόκερω θα πρέπει να πιεστούν μέσα απο τη διέλευση του Κρόνου. 

Όσο για τον Ίδιο τον Plenkovic θεωρώ ότι είναι αδύνατον να κρατήσει για πολύ ακόμη, ήδη το 2017 του έφερε μία τεράστια κρίση στη κυβέρνηση του και σαν Βασικός ηγέτης με πολλά σταθερά απο την άνοιξη και μετά θα δούμε ότι με Ουρανό και με πληθώρα εκλείψεων να τον βαράνε θα περάσει αρκετά δύσκολα. 

Αν κοιτάξουμε τώρα τις πλανητικές συνθήκες που θα έχει η κροατία σε 7 - 8 χρόνια φαίνεται οτι θα περάσει σε μία νέα μορφή ύπαρξης με τον Ουρανό τότε αλλά και τον Πλούτωνα να φέρνουν σημαντικές αλλαγές στο χάρτη χωρίς όμως να μπορούμε με ασφάλεια οτι αυτή η οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι τελικά για καλό. 

snip_20171031103434.png